ROOSLEZING SCHÜSSLER CELZOUTEN: ANOUSHKA EBBINGE


Georganiseerd door: de Roos
Datum: dinsdag 12 juli 2016
Tijd: 20:00 tot 22:00 uur
Prijs: € 17 per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

Lezing 12 juli Schüssler Mineraal Celzouten : Centrum de Roos

In deze hectische wereld, in ons drukke bestaan is het belangrijk om goed te zorgen voor ons lichaam en geest. Het is niet vanzelfsprekend hoe wij omgaan met ons zelf. Preventief zorgen voor….. Preventief bezig zijn met onze gezondheid is een groot goed!


praktijkdecirkel


Dr. Schüssler, een arts uit de 18e eeuw hield zich bezig met de Biochemie. Hij was ervan overtuigd dat hij met de 12 ‘levenszouten’ alle kwalen zou kunnen verhelpen. De gezondheid van de cel moet hersteld worden door het weer aanvullen van de verliezen in de cel, de tekorten. Ze behoren eigenlijk als constante voorraad in het lichaam aanwezig te zijn. Ze zijn van levensbelang. Dr. Schüssler ontdekte het ‘zelfreguleren’ principe en zo het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Als het zelf herstellend vermogen niet voldoende is, heeft de mens de ondersteuning van de celzoutentherapie nodig. Celzouten herstellen het tekort, direct in de cellen.

In deze lezing wordt er ingegaan op de achtergrond van de Schüssler Celzouten en op wat het voor je zou kunnen betekenen. Deze middelen zijn “lichaamseigen stoffen”, dat betekent dat het lichaam precies weet wat ze ermee kan! Het lichaam en de geest herkennen de stoffen, dus er kan wezenlijk worden gewerkt door de cellen in ons lichaam. Celzouten kunnen het licht schijnen op onze ontwikkelingsweg. Celzouten kunnen ingezet worden om zowel lichamelijke- als geestelijke klachten te verhelpen.

De lezing wordt interactief gegeven, dat betekent dat er naast een stuk theorie ook met oefeningen gewerkt wordt om zo de werking van de mineraal preparaten te kunnen invoelen.
Wij, als mens, kunnen héél goed invoelen wat goed en wat niet goed voor ons is.
In deze tijd, waarin we aan zoveel bloot worden gesteld is het van wezenlijk belang om ons te beschermen, te voeden met de juiste energie. Schüssler Celzouten helpen ons de weg naar binnen te maken, ons te ondersteunen op onze levensweg.

Schüssler Celzouten kunnen heel goed samen werken met de Bach Bloesem Remedies. Samen zijn het onze helpers op ons levenspad.

Deze lezing kan een voorproefje zijn van een Leer-Groeitraject wat in het najaar zal starten in Centrum de Roos. In een soort van Werk-Groeigroep zullen we m.b.v de Celzouten een soort van Groeiweg gaan. 10 dagen in een periode van 7 maanden. Schüssler Celzouten dragen een rijke bron, een rijke schatkist bij zich. De celzouten laten ons dingen zien die we mogen oppakken, die we mogen opruimen en loslaten.

Leren is werken, werken is uitwisselen en doorgronden. Zo’n dag bestaat uit kennis, theorie, invoelen, beweging, creatief en spel. Het is als een levensreis…. We nemen eerst onszelf als proefpersoon en daarna kun je met de opgedane kennis en ervaring andere mensen om je heen kunnen begeleiden met de Schüssler Celzouten.


anoushka-ebbinge-massage-261x300Deze lezing wordt gegeven door:

Anoushka Ebbinge:

Natuurgeneeskundig therapeut – Massage therapeut – Docent in Schüssler Celzouten, Bach Bloesem Remedies en Massage.
Massage bij Kanker.

www.praktijkdecirkelrond.nl