Continuum: Fluïde Oer-Bewegingen 4-uur sessie


Georganiseerd door: Volker Moritz
Datum: zondag 9 december 2018
Tijd: 09:00 tot 13:00 uur
Prijs: € 56-100 per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

volker1


tssssssssss…. een klank als het gesis van een slang….
micro-bewegingen in je gezicht….
heeeeiiiiiiaaaeeeee…. de adem, die als een oeroude wind door grotten en gebergtes veegt….
tenen die zich spreiden, met benen als tentakels de wereld ontdekkend…..
ddddjjjjjjsssss…. je stem als een zwerm bijen, of meer een didgeridoo?….
het lijf ontvouwt zich in een oneindige vertraging, kronkelend op de grond….
armen, die als wortels de ruimte in groeien…. en dan….

Diepe stilte.


Welkom in de wereld van Continuum!

Alles in het universum is voortdurend in beweging en in communicatie en relatie met elkaar. Water is de substantie die alles verbindt. Water weet hoe het beweegt om gezond, vol energie en vitaal te blijven.

Ons lichaam bestaat uit 70-80% water. In Continuum maken wij specifieke geluiden en ademhalingen, waardoor de innerlijke bewegingen van onze vloeistoffen geactiveerd worden. Hierdoor ontstaan nieuwe bewegingsmogelijkheden, creativiteit en een unieke zelf-expressie.

Voel in je lijf de meanderende stroom van een rivier, de kracht van een waterval of de golfbewegingen van de oceaan. Spiraal-bewegingen in relatie met de zwaartekracht worden tot opstijgende kracht, de ruimte in. Rustgevend, herstellend, vitaliserend, bevrijdend.

Een gevoel van thuis komen, altijd een overal thuis zijn, in verbinding met de aarde. Bewustzijn, dat zich in en door onze cellen manifesteert. Een spiritualiteit geworteld in de bio-intelligentie van het lichaam.


Deelnemers

Continuum is geschikt voor iedereen, ongeacht je ervaring, leeftijd, lichaamsvorm, gezondheidstoestand. Als dagelijkse fitness, om je gezondheid te herstellen of als spiritueel pad, Continuum werkt op alle niveaus.

Om mee te nemen

Een fles water om te drinken; makkelijk zittende kleding om in te bewegen; eventueel een eigen dekentje

Data:

In samenwerking met de Roos worden er vanaf dit jaar regelmatig lessen aangeboden. Elke les leer je een nieuwe klank- of bewegingssequentie, waar je thuis verder mee kunt oefenen. Eenmalig of regelmatige deelname, je leert elke keer weer iets nieuws.

Op dinsdagochtenden geef ik een sessie van 2 uur, tussen 10:30 en 12:30 uur. De betaling is naar eigen inschatting, tussen € 30 en € 50 per keer.
Op zondagochtenden kun je terecht voor een 4-uur sessie, betaling naar eigen inschatting, tussen € 56 en € 100 per keer.

Klik hier voor een overzicht van alle data en de contactgegevens >>


volkermoritz

Volker Moritz (1971)

Volker Moritz (geboren 1971 in Zuid Afrika) werkt als psycholoog, seksuoloog en lichaamstherapeut in eigen praktijk in Amsterdam. Sinds meer dan 25 jaar reist hij rond de wereld om nieuwe en traditionele gezondheidssystemen te studeren. Momenteel werkt hij voornamelijk met het diepe lichaamswerk van de Maoris uit Nieuw Zeeland en geeft wereldwijd les in Continuum. Hij is de enige geautoriseerde Continuum leraar en behandelaar in Nederland. Volker is bekend door zijn openheid en de natuurlijke en diepe wijze van les geven.

Meer over Volker Moritz >>