De houding van de uitdager: provocatief coachen met Karen Walthuis


Georganiseerd door: de Roos
Datum: woensdag 17 april 2019
Tijd: 08:30 tot 17:30 uur
Prijs: € per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

zeshoudingen


De houding van de uitdager - provocatief coachen
Effectief begeleiden met humor, liefde en intuïtie.

Coachen is een serieuze zaak en tegelijkertijd een heerlijk ‘spel’ waarbij je ook nog eens je coachee verder helpt in zijn of haar ontwikkeling. Zeker als je het doet vanuit de meest spannende en veelzijdige van de zes coachhoudingen: de uitdagende houding. Liefde en afstemming vormen basis van deze houding, waarna je je coachee op onorthodoxe wijze een spiegel voorhoudt, prikkelt en verleidt. Provocatief coachen met een open geest en open hart. Je zet je eigen-aardigheden in en laat je fantasie en intuïtie vrij stromen. Zo ontstaat er bij je coachee ruimte voor nieuwe inzichten en gevoelens. Voor een frisse kijk op zichzelf en het leven. Het enige nadeel van deze houding is dat die zo ongelooflijk effectief is!
Tijdens de workshop De Uitdager lachen we veel, terwijl we elkaar serieus coachen en andere pakkende oefeningen doen. Als je jezelf een beetje kunt relativeren, zijn deze trainingsdagen vast een bron van energie en inspiratie voor je!

Maak kennis met deze effectieve en liefdevolle manier van mensen begeleiden tijdens de eendaagse workshop. Je ervaart wat de uitdagende houding met jou doet als coach én als coachee. Je krijgt zicht op de plek van Provocatief Coachen tussen de andere vijf coachhoudingen. Je voelt hoe heerlijk het is met humor en speelsheid de coachee een andere kijk op zichzelf en de coachvraag te bieden. Je geniet van de vrijheid en verbondenheid. En je hebt weer wat hele leuke interventies aan je arsenaal toegevoegd.

Eerstvolgende workshop: woensdag 17 april 2019 in Amsterdam bij De Roos aan het Vondelpark!

Aanmelden: klik hier >>


coach-amsterdam-centrumOver Karen Walthuis

Mijn eigen ontwikkeling
Transformaties begeleiden is vooral een kwestie van zijn. Ik ben mijn instrument. Mijn bewustzijn bepaalt wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen. Hiertoe ben ik in een continu proces van groei en soms intense transformatie. Lees meer over mijn levenspad en over enkele van mijn inspiratoren.

De zes coachhoudingen

Omdat de coachingsrelatie zo bepalend is voor het succes van coachen heb ik mij erin verdiept. Dit heeft geleid tot mijn model van zes coachhoudingen en het boek Wisselende contacten – de ontmaskering van de coachingsrelatie.

Visie op mens & maatschappij

Donderdag 18 oktober 2018 was ik te gast bij Echt Esther op radio Aalsmeer. Een uur lang hebben we gesproken over mijn visie op coaching, mens & maatschappij. Over leven & liefde. Als je wilt horen wie ik ben, waar ik voor sta en/of wat ik mogelijk voor je kan betekenen, luister hier dan de uitzending terug.

Mijn drijfveren
Ik wil graag van betekenis zijn voor het grotere geheel. Geesten & harten openen, zodat we een gezondere en duurzamere samenleving vormen met elkaar. Daarom geef ik ook een TED talk op 14 april 2019. Ook word ik gewoon heel blij van echt en intens contact met een ander mens. Ik geniet ervan als ik mensen zie opengaan en floreren.www.karenwalthuis.nl