Groepsreading met Saskia Nefkens


Georganiseerd door: Saskia Nefkens
Datum: zondag 6 oktober 2019
Tijd: 10:30 tot 13:00 uur
Prijs: € 35 per keer
Zaal: Van Eeghenzaal – 38m2 – 16-36 personen
Meer over de organisator  Mail de organisator

saskia-nefkensactiviteitAltijd al geweten dat er meer tussen hemel en aarde was? En ook dat jij daar onderdeel van bent? Het wordt tijd om je te realiseren: ‘Hey, ik ben veel meer dan mens.’ Je bent namelijk energie, ook wel Source, of Ziel genoemd.

Zoiets leer je niet op school, vaak ook niet vanuit de omgeving waarin je opgroeide. Door de jaren heen zijn we vergeten om naar ons hart te luisteren, en nam onze mind de overhand. Tijd dus om weer naar je diepste kern terug te keren; wie ben jij nou ook alweer? Wat wil je in het leven? Wat zijn je grootste dromen en hoe kan je die waar maken? Is er nog pijn waar je doorheen moet?

Vragen waar Saskia, als spreekbuis van de ziel, zich graag voor leent. Je gaat via haar jouw kern horen in de groepsreadingen die ze door het land geeft. Zo kom je bij inzichten die je toch echt niet had kunnen bedenken, maar die wel 100% bij je passen.

In een groepsreading ontstaat er een soort (ziels)contract. Iedereen die erbij is gaat elkaar optillen. Krachten en wijsheid worden gebundeld en gedeeld. Saskia vertaalt wat de zielen willen zeggen naar “aardse taal” en beantwoordt persoonlijke vragen die gesteld worden. Die vragen en antwoorden gelden namelijk voor iedereen. Het zit zo ingenieus in elkaar.

Je gaat van alles voelen en er gaat van alles shiften, dat merk je vanzelf. Misschien niet direct, maar dat er iets in werking wordt gezet is wel duidelijk. Eng? Jawel, want dat is het altijd als je naar nieuw gaat. Je rekent namelijk af met je comfort zone.

Wat je precies kunt verwachten?
Concrete, heldere antwoorden, vanuit jezelf. Toepasbaar en verdiepend in alle opzichten. En verder een hoop spiritueel geneuzel. Grapje. Humor, dat wel. Want listen… Dit is niet spiritueel, dit is real. Spritureal :) En een groep mensen die elkaar tot nieuwe hoogtes brengt. YASSS!

Kom langs. Je wordt er blij van. Echt. En de wereld ook!

saskia-nefkensWanneer?
Elke 1e en 3e zondag van de maand in Amsterdam
1 & 15 september, 6 & 20 oktober

Waar?
De Roos, Vondelpark Amsterdam, Pieter Cornelisz Hooftstraat 183

We zitten in de Van Eeghenzaal, 1e verdieping.

Prijs?
Tickets, per event: €35
Duo-ticket (bring your friend!): €65
2 rittenkaart (2 x in de maand): €65

Instagram @saskianefkens