Indiaanse Fluit workshop


Georganiseerd door: Michael Telapary
Wanneer: 17 februari 2013 van 10:00 tot 16:00 uur
Prijs: € 80 per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

De Indiaanse fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest. Door de pentatonische schaal laat de Indiaanse fluit zich zeer gemakkelijk bespelen.

Voor deze workshop heb je GEEN muzikale achtergrond nodig! Tijdens de workshop zal Michael ook de hele dag door meditatieve nummers spelen op verschillende fluiten, om je tussen door de oefeningen de gelegenheid te geven om je mind leeg te maken en te ervaren hoe de klanken van deze fluiten zullen gaan resoneren met je totale zijn, tevens zal door het intunen op Michael’s spel, het leerproces tijdens de dag ook flink versnelt worden
Tijdens de workshop leer je op intuïtieve manier hoe je de fluit kunt bespelen.

Je leert de juiste ademhalingtechnieken die het mogelijk maken om mooie lange tonen te kunnen spelen en een vibrato tot stand kunnen brengen die het fluitspel naar een andere dimensie brengen. Verder zal Michael alle mogelijke speciale effecten die hij beheerst, delen met de groep.

De basis en de combinatie van verschillende manieren van spelen en toepassen van specifieke effecten zullen uiteindelijk de unieke speel stijl gaan vormen van elke individuele fluitspeler.
Tegen het einde van de workshop zal elke deelnemer in staat zijn om een compleet nummer te spelen op de Indiaanse fluit.

Wij hebben altijd onze volledige collectie Indiaanse fluiten bij ons tijdens de workshops, op onze website kun je alvast een hele collectie filmpjes bekijken en beluisteren, om een idee te krijgen hoe de fluiten klinken.

Deze workshop wordt op de volgende data gegeven;  17 februari, 20 april en 8 juni 2013

Lunch is niet inbegrepen in de prijs.

Voor meer informatie over deze workshops, kijk op de website http://www.tewanka.com

Facebook