Inloop Handanalyse


Georganiseerd door: JacquelienWeel.nl
Datum: dinsdag 18 december 2018
Tijd: 10:00 tot 12:30 uur
Prijs: € 15 per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

Handanalyse Inloop

Handanalyse door Jacquelienweel.nl

Handanalyse door Jacquelienweel.nl

Je hebt je leven in eigen hand!

Handanalyse is een eeuwenoude en zuivere vorm om je persoonlijkheid te spiegelen. Jij geeft mij je handen en ik geef jou een stukje inzicht in jezelf.
De lijnen in je hand, de stand van je vingers, de kleur van je hand en het reliëf van je handpalm maken het schilderij van jouw leven.

-Wat zeggen al die lijnen in mijn hand?
-Past deze studie of baan wel echt bij mij?
-Waarom kom ik in relaties niet uit de verf?
-Waar kan ik inspiratie vinden?

Op deze vragen, en vele anderen, kunnen jouw eigen handen antwoord geven. Ze geven je talenten, wensen en verlangens weer en ook wat je daarmee doet. Ik kijk samen met jou naar je handen en poets je spiegel op zodat je jezelf met nieuwe ogen helder kan zien.

Kom de laatste maandag van de maand en in december op dinsdag 18 december in het theehuis van De Roos bij mij langs voor een blik in je handen.

Aanmelding via een mail/sms of facebookbericht wordt bijzonder op prijs gesteld.

De inloop is geen vervanging van een volledige handanalyse. Voor een volledige handanalyse kunnen we ter plekke een afspraak maken of kan je me mailen.

Jacquelien Weel werkt als Coach binnen haar eigen praktijk in Hoorn en Amsterdam. Met eeuwenoude methoden als Handlijnkunde, en Numerologie spiegelt en adviseert zij en met de hedendaagse methode van Nulpuntorg.nl coacht zij je op weg naar jouw droom.

Meer info: www.JacquelienWeel.nl, www.nulpuntorg.nl & info@jacquelienweel.nl & www.facebook.com/JacquelienWeel.nl