inloopconsult Maya Wijsheid


Georganiseerd door: Margreet Balder
Datum: vrijdag 3 mei 2019
Tijd: 14:00 tot 17:00 uur
Prijs: € 20 per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

margreet balder


Maya & Bewust

Het afgelopen jaar heb ik mij verdiept in de Maya Wijsheid. Verschillende trainingen gevolgd bij Elvira van Rijn. De trainingen zijn echt aan te raden voor wie geïnteresseerd is in oude wijsheden, die toepasbaar zijn voor groei van je persoonlijke ontwikkeling. Wat heeft het mij veel inzichten gegeven. Deze inzichten hebben zoveel verdieping gegeven, die ik in mijn behandelingen toepas. Met verbluffende resultaten. Door mij te richten op deze krachtige, oude energie komt de spanning vrij die ik bij mijn clienten voel. Er zit zoveel aan Wijsheid in deze Tzolkin, die wij vandaag de dag gewoon kunnen gebruiken. Daardoor komt de energie in beweging en kunnen wij moeiteloos loslaten.

Lichter leven

In een tijd waarin we weer meer durven vertrouwen op de kracht van de natuur en op wat we intuïtief weten, kunnen we de wijsheid van de Maya’s en hun Tzolkin kalender goed gebruiken. Maya wijsheid geeft je praktische handvatten om jezelf beter te leren kennen en de energie van elke dag optimaal te benutten. Daardoor ga je lichter leven: beter afgestemd op jezelf en bewuster van toevalligheden en kansen die zich aandienen. Zo lever je moeiteloos en met plezier jouw unieke bijdrage aan de wereld!

De Tzolkin kalender laat zien dat iedere dag een bepaalde energie (frequentie), heeft. Jouw geboortedag draagt ook een energie in zich, dat iets verteld over je persoonlijkheid. Daarmee ga ik praktisch aan de slag. Deze geboortefrequentie gebruik ik tijdens de behandeling. Het zit in je op DNA- niveau. Dit gaat je helpen met je persoonlijke ontwikkeling. Je komt weer verder, energie in beweging zorgt voor balans in lichaam en geest.