Introductie opleidingen Intuïtieve ontwikkeling


Georganiseerd door: Resonance
Datum: woensdag 17 april 2019
Tijd: 19:30 tot 21:30 uur
Prijs: € gratis per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

ResonanceMaak kennis met Resonance, haar activiteiten en docenten. Tijdens deze open avond krijg je informatie over:

  • Alle cursussen intuïtieve ontwikkeling
  • Healing Opleiding
  • Reading Opleiding
  • Opleiding Intuïtief Coachen

Naast informatie doen we enkele eenvoudige oefeningen zodat je een indruk kunt krijgen hoe jouw intuïtie werkt. We beginnen met een begeleide visualisatie oefening voor een ontspannen sfeer. Er is alle tijd voor vragen en om ervaringen delen.

Interesse? Stuur een mail naar nl@resonance.nl of bel 020-772 5005 of 06-53 647484.
En neem gezellig iemand mee. Deelname is gratis.
Overigens organiseren we om de paar maanden een intro avond, dus mocht het deze keer niet lukken, houd de website van de Roos of Resonance in de gaten.

 

Nancy LinscheerResonance is een opleidingsinstituut voor toegepaste intuïtieve ontwikkeling sinds 2001 opgericht door Nancy Linscheer. In combinatie met haar eigen praktijk en een team van ervaren docenten worden er diverse cursussen en opleidingen aangeboden, zowel in de Roos als in de eigen opleidingsstudio in Amsterdam. Kijk op de website welke cursussen op welke locatie gegeven worden. Je kunt je via de site tevens opgeven voor een gratis reading door studenten van de Reading opleiding. Elke eerste maandag van de maand worden er in het Healing Centrum healings gegeven door afgestudeerde Healers tegen een kleine vergoeding.
Aanmelden voor reading of healing via de website 
www.resonance.nl