Kennismakingsworkshop Je Eigen Wijze Weg


Georganiseerd door: Dhyan Angelica Schaap Peña
Datum: zondag 15 september 2019
Tijd: 10:00 tot 12:00 uur
Prijs: € 10 per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

dh1

 

Datum:

zondag 15 September 2019

Tijd:
10:00 tot 12:00 uur

Prijs:
€ 10,00
Bij deelname aan de volle training Je Eigen Wijze Weg worden de kosten van de kennismakingsworkshop in mindering gebracht.

Ondanks dat we volwassen zijn geworden, hebben we allemaal een deel in ons dat altijd kind zal blijven. Dit kinddeel voelt en ervaart én het is het deel waarin ook de gevoelens, herinneringen en ervaringen uit onze jeugd zijn opgeslagen. Je huidige gevoelens, je gedrag en je problemen of klachten staan in rechtstreeks verband met bepaalde ervaringen en indrukken die je hebt opgedaan in je kindertijd. Situaties in het nu kunnen gevoelens en emoties van vroeger activeren. Als je jouw innerlijk niet kent, zul je onbewust je leven door dat deel in je laten leiden.

In deze workshop kun je kennis maken met het innerlijk kind werk, lichaamsgericht werken en de trainer. Als je kiest om door te gaan naar de verdiepings training Je Eigen Wijze Weg * worden de kosten van de kennismakingsworkshop in mindering gebracht.

* Je Eigen Wijze Weg wordt gegeven bij De Roos in Oktober en November. Kijk in de Agenda voor meer informatie.

 

Over de Trainer: Dhyan Angelica

 

dh

Ik heb mijn liefde voor therapie meer dan tien jaar geleden gevonden, en vanaf dat moment heb ik mezelf ontwikkeld tot therapeut in verschillende vormen van energetische, emotionele en fysieke healing. Het is een fascinerend veld, en geeft dagelij ks voldoening. Ik ben gecertificeerd therapeut in Primal Rebirth Therapy, Familie Opstellingen, Relatietherapie, Hara Awareness Massage, Subtle Body Healing, Aura Soma Practitioner en Kundalini Yoga docent.

Ik geloof van harte dat het “hier en nu” de tijd is om oude wonden, beperkende patronen en overtuigingen van het verleden los te laten. Voor een gezond, vol en blij leven te kiezen. Dit motiveer ik graag met behulp van de verschillende therapeutische structuren van de training, en natuurlijk ook met de aandacht, liefde en steun dat ik mijn cliënten graag geef.

WIL JE MEER WETEN?
Inlichtingen en inschrijven:

06 415 99 204
info@lilah.co

www.jeeigenwijzeweg.nl
www.lilah.co
www.facebook.com/jeeigenwijzeweg