Kort consult coaching-healing-reading


Georganiseerd door: de Roos
Datum: zondag 6 oktober 2019
Tijd: 09:00 tot 11:00 uur
Prijs: € 20 per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

Op afspraak. Let op, dit is geen inloopspreekuur.

In een kort consult van een half uur geef ik inzage in mijn manier van werken.
De nazomer in Amsterdam is een bijzondere tijd waarin je orde op zaken kunt stellen of juist even van afstand en ontspannen naar je eigen leven kunt kijken.

Aan de hand van een korte afspraak kun je een beslissing nemen over hoe je verder kunt gaan.

EEN LEZING VAN HET ENERGIEBEELD Lees meer.

Dit geeft informatie over persoonlijke ontwikkeling
en de richting die het nemen kan.
Vaak draagt dit sleutelinformatie aan
om energetisch beter in balans te komen.

HET IN BALANS BRENGEN VAN ENERGIE Lees meer.

Ook wel ‘healing’ genoemd.
Vergelijkbaar met reiki of haptonomie.
Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt hierbij aangesproken.
De ‘healer’ is hierin slechts een katalysator.

COACHING

Soms kan een tweegesprek een goede manier zijn weer koers te bepalen. Waar loop je op vast? Welke nieuwe stappen passen bij je? Wat wil je houden en wat gooi je weg, letterlijk en immaterieel? Een gesprek kan genoeg zijn, soms is er meer nodig om overzicht te krijgen. Vaak komt uit een ontmoeting een centrale vraag naar voren. In overleg worden een of meer afspraken gemaakt om deze vraag samen tegemoet te treden.

Coaching geeft begeleiding bij het maken van keuzes. Een (plotseling) verlies, een verandering, werk, loopbaanvragen, relaties met mensen. Het gaat er om weer te voelen dat je met je eigen ijkpunten verbonden bent. Meer hart, minder hoofd. Belemmeringen kunnen worden onderzocht, oude denkpatronen en valkuilen kunnen worden opgeruimd. Er kan meer inzicht ontstaan in het eigen levenspad. Zo kunnen gewenste veranderingen stapsgewijs in gang worden gezet.

Een no-nonsense benadering brengt je dichter bij de ervaring. Vaak kunnen de dingen eenvoudiger en worden problemen hanteerbaar als je het praktisch bekijkt. Energiewerk kan behulpzaam zijn, om samen te ontdekken welke thema’s er spelen en deze ook aan te gaan, maar voor wie hier geen affiniteit mee heeft zijn er andere oefeningen om tot helderheid te komen.