Maya-duiding; ken jezelf!


Georganiseerd door: Marion Renders
Datum: vrijdag 8 februari 2013
Tijd: 11:00 tot 14:30 uur
Prijs: € 13,- per 20 min per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

Lang geleden begrepen de Maya’s dat wij in verbinding en relatie staan met de ons omringende planeten, sterren en sterrenstelsels. Ze gebruikten vele kalenders om de ritmes en de cycli van de natuur te volgen. Één van deze kalenders, de Tzolkin, biedt in onze huidige tijd volop handvaten om jezelf en je omgeving beter te leren kennen en anders te leren zien.

 De Tzolkin is een logisch, wiskundig en bijzonder elegant model dat de dagelijkse veranderingen in de energieën van ons universum beschrijft. Door ons af te stemmen op deze natuurlijke ritmes bekwamen we ons in een andere manier van kijken naar onszelf en de ander. We gaan de werkelijkheid op een andere manier ervaren. We leren een nieuwe taal. Een taal waarmee we kunnen gaan praten over dingen die we wél waarnemen, maar niet kunnen duiden.

Cultureel Antropologe Marion Renders biedt Maya-duidingen aan op basis van de verschillende tellingen van de Tzolkin kalender. Wil je jezelf leren zien in de Maya-spiegel en ontdekken wat jouw Zonnezegel en Toon is? Kom dan naar op vrijdag naar de Roos! In een sessie van 20 min brengt Marion je energieën in kaart. Verrassend, persoonlijk en betekenisvol!

  

Facebook