SAMENSTIL MEDITATIE – GRATIS TOEGANG – AVOND


Georganiseerd door: de Roos
Datum: woensdag 12 juni 2019
Tijd: 19:30 tot 20:30 uur
Prijs: € - gratis evenement

Meer over de organisator  Mail de organisator

samenstil


De week is ‘doormidden’ en dat betekent: een #samenstil meditatie in de Roos! Een meditatie waarin we samen een reis maken door het landschap van onze innerlijke beleving. Een reis naar de meest stille plek in onszelf.

Tijdens deze meditatie geven we de geest gelegenheid om samen te verstillen. Eerst is er een geleide meditatie van 30 minuten, en daarna volgt een stiltemeditatie.

Na afloop drink je samen een kop thee, of zweef je in je eigen stiltebubbeltje rechtstreeks door naar je volgende bestemming… Alles mag! In ieder geval kun je er daarna weer helemaal tegen.


PROGRAMMA

Let op, we beginnen echt om half acht, wees alsjeblieft op tijd!

19:15 uur Inloop
19:30 uur Geleide meditatie
20:10 uur Stiltemeditatie
20:30 uur Einde

WIL JE MEEDOEN?

Je bent van harte welkom! Meld je bij aankomst eventjes aan bij de receptie. De meditaties vinden iedere week plaats in de stilteruimte en zijn helemaal gratis toegankelijk. Afwisselend op de woensdagochtend of -avond.

DOCENTEN:

De meditaties worden geleid door getrainde, ervaren docenten. Het is een wisselende groep, en iedere begeleider zal zijn eigen benadering hebben. Altijd centraal staat: #samenstil zijn.


volkermoritzDEZE WEEK: VOLKER MORITZ

Volker Moritz (geboren 1971 in Zuid Afrika) werkt als psycholoog, seksuoloog en lichaamstherapeut in eigen praktijk in Amsterdam. Sinds meer dan 25 jaar reist hij rond de wereld om nieuwe en traditionele gezondheidssystemen te studeren.

Meer over Volker: www.roos.nl/author/volkermoritz/


Onze Stilteruimte bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw. Het is een kleine, maar prettige ruimte met zicht op het Vondelpark. De ruimte is gratis toegankelijk gedurende de openingstijden van de Roos.