SAMENSTIL MEDITATIE GRATIS TOEGANG AVOND


Georganiseerd door: de Roos
Datum: woensdag 14 maart 2018
Tijd: 19:30 tot 20:30 uur
Prijs: € gratis evenement

Meer over de organisator  Mail de organisator

gwg


De week is ‘doormidden’ en dat betekent: een #samenstil meditatie in de Roos! Een meditatie waarin we samen een reis maken door het landschap van onze innerlijke beleving. Een reis naar de meest stille plek in onszelf.

Tijdens deze meditatie geven we de geest gelegenheid om samen te verstillen. Eerst is er een geleide meditatie van 30 minuten, en daarna volgt een stiltemeditatie.

Na afloop drink je samen een kop thee, of zweef je in je eigen stiltebubbeltje rechtstreeks door naar je volgende bestemming… Alles mag! In ieder geval kun je er daarna weer helemaal tegen.

PROGRAMMA

Let op, we beginnen echt om half acht, wees alsjeblieft op tijd!

19:15 uur Inloop
19:30 uur Geleide meditatie
20:10 uur Stiltemeditatie
20:30 uur Einde

WIL JE MEEDOEN?

Je bent van harte welkom! Meld je bij aankomst eventjes aan bij de receptie. De meditaties vinden iedere week plaats in de stilteruimte en zijn helemaal gratis toegankelijk. Afwisselend op de woensdagochtend of -avond.

DOCENTEN:

De meditaties worden geleid door getrainde, ervaren docenten. Het is een wisselende groep, en iedere begeleider zal zijn eigen benadering hebben. Altijd centraal staat: #samenstil zijn.


gowiththeglowlm

DEZE WEEK: GO WITH THE GLOW

Jouw lifestyle wijzer naar een plantaardige, bewuste, gezonde én liefdevolle levensstijl.

Vanuit een holistische benadering waarin we mens, dier en natuur als geheel beschouwen, creëert Go With The Glow dagelijks verrijkende en educatieve content over plantaardige voeding, gezondheid, duurzaamheid, spiritualiteit en reizen. Kortom de Go With The Glow levensstijl.

#gowiththeglow op Facebook


Onze Stilteruimte bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw. Het is een kleine, maar prettige ruimte met zicht op het Vondelpark. De ruimte is gratis toegankelijk gedurende de openingstijden van de Roos.

STILTERUIMTE