SAMENSTIL MEDITATIE GRATIS TOEGANG OCHTEND


Georganiseerd door: de Roos
Datum: woensdag 18 april 2018
Tijd: 10:00 tot 11:00 uur
Prijs: € gratis evenement

Meer over de organisator  Mail de organisator

jokeplaatsman


De week is ‘doormidden’ en dat betekent: een #samenstil meditatie in de Roos! Een meditatie waarin we samen een reis maken door het landschap van onze innerlijke beleving. Een reis naar de meest stille plek in onszelf.

Tijdens deze meditatie geven we de geest gelegenheid om samen te verstillen. Eerst is er een geleide meditatie van 30 minuten, en daarna volgt een stiltemeditatie.

Na afloop drink je samen een kop thee, of zweef je in je eigen stiltebubbeltje rechtstreeks door naar je volgende bestemming… Alles mag! In ieder geval kun je er daarna weer helemaal tegen.

PROGRAMMA

Let op, we beginnen echt om tien uur, wees alsjeblieft op tijd!

09:45 uur Inloop
10:00 uur Geleide meditatie
10:40 uur Stiltemeditatie
11:00 uur Einde

WIL JE MEEDOEN?

Je bent van harte welkom! Meld je bij aankomst eventjes aan bij de receptie. De meditaties vinden iedere week plaats in de stilteruimte en zijn helemaal gratis toegankelijk. Afwisselend op de woensdagochtend of -avond.

DOCENTEN:

De meditaties worden geleid door getrainde, ervaren docenten. Het is een wisselende groep, en iedere begeleider zal zijn eigen benadering hebben. Altijd centraal staat: #samenstil zijn.


joke

DEZE WEEK: JOKE PLAATSMAN

Joke heeft geleerd om vanuit haar hart te leven met haar voeten stevig op de grond. Het hart is de plek waar vreugde, verdriet en liefde voelbaar zijn. Daar zit het innerlijk kompas. Zo bewaak je de balans tussen kwetsbaarheid en kracht.Joke is Gestalttherapeut en noemt zichzelf daarnaast “Hartekriebelspecialist”. Want dat is de kern van al haar werk: anderen leren luisteren naar wat er ‘kriebelt’ in hun hart.

Wist je dat Joke op 25 april nog een workshop geeft? Meld je snel aan op www.roos.nl/agenda/lentekriebels-dagworkshop-joke-plaatsman/


Onze Stilteruimte bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw. Het is een kleine, maar prettige ruimte met zicht op het Vondelpark. De ruimte is gratis toegankelijk gedurende de openingstijden van de Roos.

STILTERUIMTE