SAMENSTIL MEDITATIE – GRATIS TOEGANG – OCHTEND


Georganiseerd door: de Roos
Datum: woensdag 19 juni 2019
Tijd: 10:00 tot 11:00 uur
Prijs: € - gratis evenement

Meer over de organisator  Mail de organisator

samenstil-groen


De week is ‘doormidden’ en dat betekent: een #samenstil meditatie in de Roos! Een meditatie waarin we samen een reis maken door het landschap van onze innerlijke beleving. Een reis naar de meest stille plek in onszelf.

Tijdens deze meditatie geven we de geest gelegenheid om samen te verstillen. Eerst is er een geleide meditatie van 30 minuten, en daarna volgt een stiltemeditatie.

Na afloop drink je samen een kop thee, of zweef je in je eigen stiltebubbeltje rechtstreeks door naar je volgende bestemming… Alles mag! In ieder geval kun je er daarna weer helemaal tegen.


PROGRAMMA

Let op, we beginnen echt om tien uur, wees alsjeblieft op tijd!

09:45 uur Inloop
10:00 uur Geleide meditatie
10:40 uur Stiltemeditatie
11:00 uur Einde

WIL JE MEEDOEN?

Je bent van harte welkom! Meld je bij aankomst eventjes aan bij de receptie. De meditaties vinden iedere week plaats in de stilteruimte en zijn helemaal gratis toegankelijk. Afwisselend op de woensdagochtend of -avond.

DOCENTEN:

De meditaties worden geleid door getrainde, ervaren docenten. Het is een wisselende groep, en iedere begeleider zal zijn eigen benadering hebben. Altijd centraal staat: #samenstil zijn.


jentien keijzer

DEZE WEEK: JENTIEN KEIJZER

Jentien werkt als zelfstandig psychologe en helpt mensen om meer inzicht te krijgen in zichzelf en in het leven. Ze combineert leringen uit oude esoterische wijsheidstradities met nieuw wetenschappelijke inzichten vanuit bio- en neuropsychologie en kwantumfysica.

Het toepassen van deze universele wetmatigheden van het leven, leidt tot leven vanuit meer inzicht en wijsheid. Ze begeleidt mensen bij het verruimen van hun bewustzijn wat kan leiden tot zelfrealisatie. Dit doet ze door middel van 1 op 1 gesprekken, meditatie-sessies, lezingen en publicaties.

Meer over Jentien: www.kernzaak.com

 


Onze Stilteruimte bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw. Het is een kleine, maar prettige ruimte met zicht op het Vondelpark. De ruimte is gratis toegankelijk gedurende de openingstijden van de Roos.

stilteruimte copy