SAMENSTIL MEDITATIE GRATIS TOEGANG OCHTEND


Georganiseerd door: de Roos
Datum: woensdag 15 november 2017
Tijd: 10:00 tot 11:00 uur
Prijs: € evenement

Meer over de organisator  Mail de organisator

1115rdr


WIJZIGING: DEZE WEEK MET GO WITH THE GLOW


De week is ‘doormidden’ en dat betekent: een #samenstil meditatie in de Roos! Een meditatie waarin we samen een reis maken door het landschap van onze innerlijke beleving. Een reis naar de meest stille plek in onszelf.

Tijdens deze meditatie geven we de geest gelegenheid om te verstillen. Eerst is er een geleide meditatie van 30 minuten, en daarna volgt een stiltemeditatie.

Na afloop drink je samen een kop thee, of zweef je in je eigen stiltebubbeltje rechtstreeks door naar je volgende bestemming ^_^ Alles mag! In ieder geval kun je er daarna weer helemaal tegen.

PROGRAMMA

10.00 Inloop
10.10 Geleide meditatie
10.40 Stiltemeditatie
11.00 Einde

WIL JE MEEDOEN?

Dat kan! De meditaties vinden om de week op woensdagochtend of woensdagavond plaats in de stilteruimte en zijn helemaal gratis toegankelijk. Meld je bij aankomst eventjes aan bij de receptie.

DOCENTEN:

De meditaties worden geleid door getrainde, ervaren docenten. Het is een wisselende groep, en iedere begeleider zal zijn eigen benadering hebben. Maar centraal staat: #samenstil zijn.


gowiththeglow
DEZE WEEK: GO WITH THE GLOW (WIJZIGING!)

Jouw lifestyle wijzer naar een plantaardige, bewuste, gezonde én liefdevolle levensstijl.

Vanuit een holistische benadering waarin we mens, dier en natuur als geheel beschouwen, creëert Go With The Glow dagelijks verrijkende en educatieve content over plantaardige voeding, gezondheid, duurzaamheid, spiritualiteit en reizen. Kortom de Go With The Glow levensstijl.

#gowiththeglow op Facebook


Onze Stilteruimte bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw. Het is een kleine, maar prettige ruimte met zicht op het Vondelpark. De ruimte is gratis toegankelijk gedurende de openingstijden van de Roos.

STILTERUIMTE