Sla jouw (engelen) vleugels uit! Een interactieve Merkaba lezing.


Georganiseerd door: Dorien Striekwold-Scheffer
Datum: zaterdag 12 oktober 2019
Tijd: 13:30 tot 17:30 uur
Prijs: € 27,50 per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

Wil je groeien als mens, jouw bewustzijn verruimen, meer contact met jouw kwaliteiten en die uitdragen, beter gecentreerd blijven, beter beschermd zijn tegen laagfrequente energieën van bijvoorbeeld wifi, meer liefde en licht voelen, zoek je een fijne dagelijkse meditatie… dan zijn Merkaba Technieken misschien iets voor jou! Hoor meer hierover op 12 oktober op deze interactieve lezing!

Als je met merkaba technieken werkt, leer je jouw potentieel als engel te activeren, je krijgt meer contact met jouw hogere bewustzijn en je kunt naar een andere kwaliteit van leven groeien. Je slaat jouw engelenvleugels uit zodat je vanuit jouw kwaliteiten kunt uitdelen. En of dat nou brood bakken of hartchirurgie is, de vorm maakt niet uit. Als je het maar bezielt!

De middag bestaat uit twee delen.

 

Deel 1             Introductie in de Meervoudige Merkaba Technieken

Meervoudige Merkaba Technieken zijn ascentietechnieken. Wat zijn ascentietechnieken, wat is een merkaba, waarom bestaan deze technieken, wat heb je eraan. Je krijgt uitleg over diverse begrippen zoals lichtlichamen, pranabuis en over de 13 dimensies in een schepping. Heilige geometrie wordt aangestipt (platonische figuren, Fibonacci reeks, de levensbloem). Geen technisch verhaal, maar uitleg over de relatie met merkaba’s en onvoorwaardelijke liefde.

We zijn spirituele wezens in een fysiek lichaam, maar spiritualiteit is niet zweverig. Het is juist heel concreet over hoe wij als mensen met onszelf, met elkaar en met alles op aarde omgaan. Als je met merkaba technieken werkt, werk je met hele hoge energieën, met liefde en licht, met onvoorwaardelijke liefde.

We doen een grondingsmeditatie en een meditatie om je hart te openen en jouw bewustzijn te verruimen.

 

Deel 2             Aartsengel Michael Karma- en Zelfbekrachtigingsmeditatie

Deze meditatie is een diepgaande, grondige reiniging, bevrijding en heling van jezelf. Je bewustzijnsniveau verandert er niet door, maar je wordt vrij van eerdere karmische koorden. Je kunt echt in het nu gaan leven volledig aanwezig in de ervaring en acceptatie van ieder moment.

Je heelt jezelf van oude ongepaste overeenkomsten over overvloed, gezondheid en geluk.
Je verwijdert blokkades (implantaten) in je hersencellen die je ooit vrijwillig hebt geplaatst om je spirituele vermogens te beperken zo lang je nog niet een bepaald bewustzijnsniveau hebt bereikt. Aanhechtingen en of entiteiten worden verwijderd en je ontvangt een inwijding in de dertien stralen van het Aquarius tijdperk.

Het is een fijne, inspirerende middag waar je ontspannen, verfrist en verruimd vandaan komt!

Je hoeft geen voorkennis/meditatie-ervaring te hebben. Ernstige psychische klachten zijn een contra-indicatie; de hoge energieën zouden je teveel uit balans kunnen halen.

 

Kijk voor meer informatie op www.praktijkzonnebloem.nl

 

Mail:                                       praktijkzonnebloem@gmail.com

Tel.:                                         040 – 2854340

Site:                                         www.praktijkzonnebloem.nl/lezingen/

Facebook:                               praktijkzonnebloem

Instagram:                              dorien_striekwold

 

zonnebloemzonnebloem 2