Vedische Astrologie inloopconsult


Georganiseerd door: Vedic Astroman | Vedische Astrologie
Datum: donderdag 13 december 2018
Tijd: 13:30 tot 17:30 uur
Prijs: € 20 per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

Iedere donderdag geeft de Vedic Astroman inloopconsulten in de Roos. Zonder afspraak kun je terecht voor een Mini Consult Vedische Astrologie. We kijken onder meer naar de potentie van je geboortehoroscoop zoals de Ascendant, de Maan en de Zon. ook de transit van Jupiter en Saturnus over je geboortehoroscoop  komt aan de orde, naast in welke periode ben je op het moment. Wees Welkom.


atrologie


VEDISCHE ASTROLOGIE = JYOTISA, HOE ZIT DAT NU?

De Vedische Astrologie is de oudste vorm van astrologie met teksten in het Sanskriet gebaseerd op de vier Veda’s die de cultuur op een zowel spiritueel als wereldlijk opzicht op een onnavolgbare wijze filosofie en wetenshap met elkaar verenigen.

De Vedische Astrologie maakt gebruik van de siderische dierenriem/zodiac en verschilt op meerdere fronten met de westerse dierenriem (tropische) bijv. de belangrijke positie van de Maan, de maanhuizen (naksharta’s), startpunt is de Acendant, geen gebruik van Uranus/Neptunus/Pluto omdat deze als generatieplaneten gelden of het gebruik van periodo’s (dasha/bhukti systeem) en Yoga’s.

Ook zijn er overeenkomsten als gebruik van astrologische tekens, de huizen en de planeten.

Kortom de ervaring heeft geleerd dat de Vedische Astrologie accuraat is in het duiden op de onderdelen zoals die worden toegepast in Jyotisa, zoals:

Jàtaka = geboortehoroscoop,
Prasna =vraaghoroscoop,
Muhurta = electionele (gunstig beginmoment) horoscoop.

Natuurlijk is elke uitspaak er een die de “potentie” van een mens aangeven want het leven is een interactie tussen het “LOT” en “VRIJE WIL” een aaneenschakeling van keuzemomenten, disclaimer is van toepassing.


Wanneer: elke donderdag van 13:30 - 17:30 uur (zie agenda)
Plaats: Theehuis van de Roos
Aanmelden: niet nodig, maar mag wel of je kunt even bij de de receptie aangeven dat je er bent, of loop direct naar me toe.
Prijs: een consult kost 20 euro en duurt ongeveer 30/45 minuten.

Het kan zijn, dat ik door omstandigheden een keertje niet aanwezig ben. Aan te raden is, om altijd even van tevoren mijn Facebook pagina (link) te bekijken voor het laatste nieuws, of bel voor info 020-6226020 of bel de receptie van de Roos: 020-6890081.

Meer informatie over de Vedic Astroman vind je hier >>

Vedic Astroman