Over de Roos

 • LEKKER OP JE PLEK!

  Van mindfulness tot mediums, van retraites tot coaching, van yoga tot tantra… Het grootste lesaanbod op het gebied van bewustwording, yoga en meditatie vind je bij de Roos in Amsterdam!

  Loop gerust eens binnen in onze prachtige 19e-eeuwse villa aan het Vondelpark
  Bij de receptie vind je alles over de verschillende lessen en workshops, in het Theehuis kun je je hart ophalen met een lekker kopje thee of een stuk taart, en in de Winkel op de eerste verdieping is het altijd heerlijk rondneuzen! Mediteren kun je bij de Roos op elk moment  in de gratis stilteruimte.

  Wist je overigens dat je bij ons ook een ruimte kunt huren voor een training, vergadering of ‘high tea’?

 • GROEPSFOTO OPEN DAG 2016

  roos groepsfoto

 • ORGANISATIE

  De Roos is een plek waar al bijna 30 jaar mensen komen en werken die op een bewuste, spirituele manier in het leven staan.

  Bij de Roos zijn 17 mensen in dienst en we krijgen hulp van 45 vrijwilligers. We hebben werknemers in loondienst, vrijwilligers en werknemers met afstand tot de arbeidsmarkt.

  We houden bij het aannemen van onze werknemers rekening met sociale aspecten als herintrede in de arbeidsmarkt.

  Naar de vacature pagina >> 

  Naar de medewerkers pagina >>

 • KUNST IN DE ROOS : EXPOSITIES

  kunstDe Kunstcommissie van de Roos organiseert zes maal per jaar een tentoonstelling. Je vindt de kunstwerken in de ruimten van het Theehuis, de gang naar het trappenhuis en bepaalde gangen op de eerste en soms ook tweede verdieping. Een deel van het tentoongestelde werk is te koop.

 • STILTERUIMTE

  Stilteruimte-2014-1

  Even ontsnappen aan de hectiek van alledag?

  De gratis stilteruimte is een sfeervolle plek om je eventjes terug te trekken. Je kunt er in alle rust en stilte mediteren, of gewoon eventjes bijkomen.

  De ruimte is voor iedereen vrij toegankelijk tijdens openingstijden van de Roos. Loop gewoon binnen, laat je je schoenen op het parket? Meer informatie bij de receptie.

   

 • WAAR STAAT DE ROOS VOOR?

  KERNWAARDEN WEBSITE