Expositie

ANNEMARIE VERSCHOOR


annemarieverschoor2


Tot en met maandag 28 mei exposeert Annemarie Verschoor in de Roos. Annemarie (1952) tekent en schildert al haar hele leven. Na een half leven als docent in de biologie is dat schilderen nu de hoofdzaak geworden.

Je bent van harte welkom om de werken te komen bewonderen! De tentoonstelling is gratis en de Roos is iedere dag van de week geopend.

In de werken die bij de Roos worden geëxposeerd is te zien, dat de vormen uit de natuur een belangrijke inspiratiebron zijn. Zo zijn er olieverfschilderijen waarop knollen, wortels en vruchten tegen mooie wolkenluchten iets krijgen van grote sculpturen. En er is een serie krijttekeningen waarop verschillende soorten zeewieren te zien zijn.

Alle werken zijn te koop. Voor meer informatie, neem contact op met Annemarie via an.verschoor@tiscali.nl of 06 13649554. Zie ook: www.schilderijen-haak-verschoor.nl


annemarieverschoor

 


 • KUNST IN DE ROOS : EXPOSITIES

  kunst-expo2

 • OVER DE KUNSTCOMMISSIE

  De Kunstcommissie van de Roos organiseert zes maal per jaar een expositie.

  Je vindt de werken in de ruimten van het Theehuis, de gang naar het trappenhuis en bepaalde gangen op de eerste en soms ook tweede verdieping. Het tentoongestelde werk is hier te zien tijdens de openingstijden van het pand en wordt te koop aangeboden tegen de vermelde prijzen.

  De Kunstcommissie beoordeelt tijdens haar maandelijkse vergadering of werk van een kunstenaar in aanmerking kan komen voor een expositie binnen de termijn van een jaar, aan de hand van ontvangen portfolio’s en documentatie van de kunstenaars.

 • EXPOSEREN IN DE ROOS

  Wil je ook exposeren in de Roos? We zijn altijd op zoek naar inspirerende kunstenaars!

  Stuur een korte motivatie, CV en enkele voorbeelden uit je portfolio naar de Kunstcommissie van de Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Langsbrengen bij de receptie mag natuurlijk ook!

  De kunstcommissie zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Aan het exposeren zijn enkele voorwaarden verbonden, we lichten je deze te zijner tijd graag toe.

  Meer informatie? Mail ons op info@roos.nl of bel de receptie op 020-689 00 81.