Expositie

Deesi Stunnenberg

25 oktober t/m 9 december 2019

expositie-deesi-stunnenberg


Van 25 oktober tot 9 december 2019 exposeert Deesi Stunnenberg in de Roos. Zij is natuurfotografe die van haar foto’s nieuwe landschappen maakt in de vorm van collages. Daar waar de foto’s samenkomen, op de naden, ontstaan nieuwe wezens, bijzondere vormen, harmonische patronen: de natuur gaat moeiteloos door in haar eeuwige creatie, haar prachtige schepping! De foto’s zijn gemaakt in natuurgebieden in India, de Himalaya, Ladakh, Spanje en in de Amsterdamse Waterleidingduinen tijdens Natuurwandelingen voor je rug en tijdens de Yoga-reizen die Deesi voor haar bedrijf, www.yoga-tegen-rugpijn.nl, organiseert. Je bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen!


 • KUNST IN DE ROOS : EXPOSITIES

  kunst-expo2

 • OVER DE KUNSTCOMMISSIE

  De Kunstcommissie van de Roos organiseert zes maal per jaar een expositie.

  Je vindt de werken in de ruimten van het Theehuis, de gang naar het trappenhuis en bepaalde gangen op de eerste en soms ook tweede verdieping. Het tentoongestelde werk is hier te zien tijdens de openingstijden van het pand en wordt te koop aangeboden tegen de vermelde prijzen.

  De Kunstcommissie beoordeelt tijdens haar maandelijkse vergadering of werk van een kunstenaar in aanmerking kan komen voor een expositie binnen de termijn van een jaar, aan de hand van ontvangen portfolio’s en documentatie van de kunstenaars.

 • EXPOSEREN IN DE ROOS

  Wil je ook exposeren in de Roos? We zijn altijd op zoek naar inspirerende kunstenaars!

  Stuur een korte motivatie, CV en enkele voorbeelden uit je portfolio naar de Kunstcommissie van de Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Langsbrengen bij de receptie mag natuurlijk ook!

  De kunstcommissie zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Aan het exposeren zijn enkele voorwaarden verbonden, we lichten je deze te zijner tijd graag toe.

  Meer informatie? Mail ons op info@roos.nl of bel de receptie op 020-689 00 81.