Expositie

PAULA VERMEULEN


Vanaf woensdag 30 mei exposeert Paula Vermeulen in de Roos.

“Geboren in 1951 in een kunstenaarsfamilie. Temidden van mensen die altijd veel met kunst bezig waren, was het voor mij van jongens af aan heel normaal om veel met verf, potlood en krijt te spelen.

Na de middelbare school ging ik eerst naar de Academie in Amsterdam, daarna naar de Grafische School en later naar de Hogeschool voor de Kunsten (Constantijn Huygens in Kampen). Aan de kust woonde ik, in de Betuwe, in Noord-Holland, Overijssel en Z-W Drenthe.

Altijd en overal ben ik veel bezig geweest met landschap, terwijl het Portret en het Model ook een grote fascinatie bleven. Mijn werk gaat dan ook over al deze verschillende aspecten.

Ik zie ze niet los van elkaar: mens, dier, beweging, landschap, water. Het één kan niet zonder het ander”.

Je bent van harte welkom om de werken te komen bewonderen! De tentoonstelling is gratis en de Roos is iedere dag van de week geopend.

Alle werken zijn te koop. Voor meer informatie, neem contact op met Paula via contact@paulavermeulen.nl. Zie ook: www.paulavermeulen.nl


Paula-vermeulen


 • KUNST IN DE ROOS : EXPOSITIES

  kunst-expo2

 • OVER DE KUNSTCOMMISSIE

  De Kunstcommissie van de Roos organiseert zes maal per jaar een expositie.

  Je vindt de werken in de ruimten van het Theehuis, de gang naar het trappenhuis en bepaalde gangen op de eerste en soms ook tweede verdieping. Het tentoongestelde werk is hier te zien tijdens de openingstijden van het pand en wordt te koop aangeboden tegen de vermelde prijzen.

  De Kunstcommissie beoordeelt tijdens haar maandelijkse vergadering of werk van een kunstenaar in aanmerking kan komen voor een expositie binnen de termijn van een jaar, aan de hand van ontvangen portfolio’s en documentatie van de kunstenaars.

 • EXPOSEREN IN DE ROOS

  Wil je ook exposeren in de Roos? We zijn altijd op zoek naar inspirerende kunstenaars!

  Stuur een korte motivatie, CV en enkele voorbeelden uit je portfolio naar de Kunstcommissie van de Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Langsbrengen bij de receptie mag natuurlijk ook!

  De kunstcommissie zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Aan het exposeren zijn enkele voorwaarden verbonden, we lichten je deze te zijner tijd graag toe.

  Meer informatie? Mail ons op info@roos.nl of bel de receptie op 020-689 00 81.