Expositie

agnesbompy2


agnesbompyEXPOSITIE AGNÈS BOMPY

Van 24 januari tot en met 23 maart 2018 exposeert Agnès Bompy in de Roos schilderijen en werken op papier.

De werken zijn met olieverf, inkt, aquarel en ei-tempera gemaakt. 

Door de vloeibare textuur van deze materialen komen kleuren en transparantie maximaal tot hun recht op de drager. Haar werken zijn zowel abstract als op de werkelijkheid geïnspireerd.

Het creatieve proces wordt getoond in experimenten met materialen en vormen. Kleuren, ritme, vloeibaarheid maar ook sequenties, fragmentatie, opaciteit en doorzichtigheid zijn de Leitmotiven van de laatste kleine nieuwe schilderijen.

Je bent van harte welkom om de werken te komen bewonderen! De Roos is iedere dag van de week geopend.

De tentoongestelde werken zijn te koop, meer informatie vind je bij de receptie van de Roos. Mocht je het werk persoonlijk met de kunstenaar willen ontdekken, neem dan contact op met Agnès Bompy (tel nr  06-24658346)/ email: korbo@xs4all.nl)


agnesbompy

Copyright © Agnès Bompy


 • KUNST IN DE ROOS : EXPOSITIES

  kunst-expo2

 • OVER DE KUNSTCOMMISSIE

  De Kunstcommissie van de Roos organiseert zes maal per jaar een expositie.

  Je vindt de werken in de ruimten van het Theehuis, de gang naar het trappenhuis en bepaalde gangen op de eerste en soms ook tweede verdieping. Het tentoongestelde werk is hier te zien tijdens de openingstijden van het pand en wordt te koop aangeboden tegen de vermelde prijzen.

  De Kunstcommissie beoordeelt tijdens haar maandelijkse vergadering of werk van een kunstenaar in aanmerking kan komen voor een expositie binnen de termijn van een jaar, aan de hand van ontvangen portfolio’s en documentatie van de kunstenaars.

 • EXPOSEREN IN DE ROOS

  Wil je ook exposeren in de Roos? We zijn altijd op zoek naar inspirerende kunstenaars!

  Stuur een korte motivatie, CV en enkele voorbeelden uit je portfolio naar de Kunstcommissie van de Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Langsbrengen bij de receptie mag natuurlijk ook!

  De kunstcommissie zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Aan het exposeren zijn enkele voorwaarden verbonden, we lichten je deze te zijner tijd graag toe.

  Meer informatie? Mail ons op info@roos.nl of bel de receptie op 020-689 00 81.