An Evening With Spirit (demonstratie mediumschap)

AN EVENING WITH SPIRIT – met Liesbeth Jusia & Carmen Vreeburg

Carmen en ik maken zullen weer een aantal contacten met overleden dierbaren maken en uit deze berichten blijkt dat wij nooit alleen zijn en dat zij ons blijven volgen en steunen – waar wij ook zijn en wat wij ook doen. De liefde en het leven gaan door, de connectie blijft en wordt soms zelfs sterker. Wij willen je laten ervaren dat zij er nog steeds zijn.

Maar deze avond gaat ook over het leven vóór de dood: je bewust maken van het leven hier en nu. Naast de persoonlijke boodschap voor de ontvanger is er een boodschap voor iedereen: Wat doe jij met jouw leven, hoe geef jij uitdrukking aan jouw essentie, jouw spirit, voor zo lang als het leven duurt? Sta je stil bij wie je echt bent, erken je jezelf en durf je dat uit te dragen?​

Wij zijn allebei no nonsens mediums met jarenlange ervaring en wij weten waar het in het mediumschap echt om draait: verbinding en (self)healing. En het is aan ons om de gedachten en gevoelens van overledenen op een nuchtere, toegankelijke manier over te brengen, met bezieling, respect en humor.

Aanmelden en betaling via: www.liesbethjusia.nl/aneveningwithspirit

 Wit en Blauw Winter Citaat Instagram Post