Workshop Tantrisch genieten

Voor singles en stellen

Meld je hier aan

Stel je voor hoe je tegen 10:30 uur binnenkomt in de workshop. Misschien voel je je wat gespannen, of onwennig. Meestal beginnen we met dansen. Het is soms even wennen, en dan verrassend wat er verandert in je lijf als je in beweging komt en afstemt op de beweging van anderen. Verrassend hoe dichtbij dit gevoel van genieten is. Misschien bedenk je wel dat dit thuis meer wilt gaan doen. Zo begint de ontdekkingstocht hoe je door tantra meer kunt gaan genieten in je leven.

Het is niet altijd makkelijk om ontspannen te genieten. Piekerende gedachten, lastige emoties, niet kunnen voelen – er is veel wat je elke keer weer afleidt. We gaan in deze workshop onderzoeken hoe we het denken in verbinding met het hart kunnen brengen, waardoor helderheid ontstaat, en emoties in verbinding met het hart waardoor levensenergie ontstaat. Als helderheid en levensenergie vervolgens verbinden ontstaat pure liefde.

Wat kun je ervaren?

Linde vertelt het volgende over haar ervaring in de workshop Tantra en de kunst van het geluk van 17 oktober 2021: ‘Jan en Carolien zijn zeer kundig, zetten een fantastische veilige sfeer neer waarin ik me erg prettig voelde. De workshop heeft me doen inzien dat ik bewust kan handelen (of niet handelen), en dat er een groot verschil is tussen actie en reactie. De oefeningen waren heel praktisch. De oefening waarbij we konden switchen tussen drie eilanden (gevoel, emotie, gedachten) was erg fijn. Ik ben me nooit zo bewust geweest van dat deze drie snel afwisselen.’

Wat gaan we doen?

Geen enkele workshop is hetzelfde, we stemmen ons programma af op jullie, maar we bieden wel de essenties van het tantrisch genieten. Dat doen we onder meer met dans, ontmoeten, mediteren, tantrische rituelen en de vier elementen reis. Deze vier elementenreis is een mooi en intiem langer partner ritueel, waarin je onderzoekt wat je verlangens zijn, hoe je elkaar ontmoet, hoe je naar elkaar kijkt en hoe je vervolgens samen in de vier elementen gaat bewegen en uiteindelijk in een meditatieve verstilling samensmelt. Na dit ritueel eindigen we de workshop weer in de hele groep met de tantrische kunst van het genieten in het zintuigenritueel. Je leert zo nieuwe dimensies van genieten kennen die je meeneemt in je dagelijks leven.

Graag tot 12 november.

Veel liefs,

Jan en Caroline

www.tantratraining.nl