Boost Your Blossom Workshop


Georganiseerd door: Blossom Empowering Events
Datum: woensdag 4 december 2019
Tijd: 13:30 tot 16:30 uur
Prijs: € 65 per keer
Zaal: Blauwe kamer – 30m2 – 14-24 personen – Wifi
Meer over de organisator  Mail de organisator

Boost your Blossom – The Winter Survival Edition

Ben je klaar voor 2020?

Ziet je leven eruit zoals je het wilt leven in dit bijzondere jaar?

Wat zou je (op de valreep) anders willen?

We gaan met een groepje serieus naar onze doelstellingen kijken en deze aanpassen zodat we 2020-klaar zijn. Tijdens de drie uur gaan we met een sneltreinvaart de diepte in, zodat je niet onbewust het nieuwe jaar in gaat.

Aan de hand van vragen en je favoriete boek, gaan we ontdekken hoe je je het beste op het nieuwe jaar voorbereidt. In de perfecte omgeving van de Blauwe Zaal, in een kleine groep, kom je tot de meest verrassende inzichten en haalbare doelen.

Unknown-1De Winter Survival is om je net op het moment op te vangen dat je het wellicht het hardste nodig hebt. Onderzoek heeft aangetoond dat het merendeel van alle goede voornemens binnen een paar weken strandt. Vandaar de term Blue Monday, de derde maandag van het nieuwe jaar, waarop bijna iedereen alweer teruggevallen is in zijn oude gewoontes. Dit willen wij voorkomen uiteraard. Vandaar deze Winter Boost om je over deze kritieke drempel heen te tillen. Precies in deze uitdagende tijd: de overgang naar het begin van het nieuwe jaar!

Neem je favoriete boek mee en we gaan aan de slag.

Speciale introductieprijs: €65,- (i.p.v. €145,-)

meld je nu aan via de website

Weet je niet welk boek je mee moet nemen? Het maakt niet uit, als het je maar geraakt heeft. Het kan een lievelingsboek zijn, dat je keer op keer ter hand neemt en waar je graag passages uit herleest. Of juist iets nieuws, dat je versteld heeft doen staan. Een roman of juist non-fictie. Essentieel is dat het je op een bijzondere manier geraakt heeft en je inspireert. Kom je er niet uit? Mail gerust.

Source:https://www.blossomempoweringevents.nl/boost-your-blossom
Unknown
Docent: Anna Molnar, Italianiste en Life Coach, heeft BEE opgericht uit een behoefte om iets nuttigs en waardevols te creeren om mensen te laten opbloeien. Met veel passie voor taal en literatuur en een bevlogenheid om het beste uit mensen te halen, biedt ze sinds kort de kleinschalige workshop Boost your Blossom aan. “In onze vluchtige en oppervlakkige maatschappij zijn boeken een verademing en geven de gelegenheid om thema’s uit te diepen en jezelf beter te leren kennen, daarom heb ik ervoor gekozen om life coaching te combineren met boeken: ze weerspiegelen je ziel” aldus Anna Molnar.