Contact met je Gids: Lichtwezens, leren channelen


Georganiseerd door: Sirion, Pauline Plokhooij
Datum: zaterdag 21 maart 2015
Tijd: 10:00 tot 22 mrt 2015 16:30 uur
Prijs: € 150 incl 5 meditaties, per training/workshop

Meer over de organisator  Mail de organisator

In deze cursus maak je op een zuivere, liefdevolle wijze contact met de kring van lichtwezens om je heen. Deze kring kan uit b.v. je hogere zelf, je essentie, een spirituele gids en hoger bewustzijn bestaan.

Met channelen wordt bedoeld dat je je afstemt op de kring van lichtwezens en zo informatie en/of energie doorgeeft. Informatie leer je in woorden weergeven. Energie kun je in heel je lichaam ervaren en via je handen, ogen en hart naar jezelf en anderen laten stromen.

Je kunt het contact met lichtwezens gebruiken om meer overzicht op en inzicht in je leven te verkrijgen. Naarmate je het channelen eigen maakt, zul je merken dat informatie vloeiend stroomt; je kunt ervaren dat je geleid wordt en dat je intuïtie groeit.

In meditaties verbind je je met licht en leer je hoe je je op de kring van lichtwezens kunt afstemmen. Er wordt aandacht besteed aan het openen van je hart- en keelcentrum. Je ontwikkelt en verdiept de verbinding en ervaart hoe je op een zuivere manier informatie en energie kunt doorgeven.

Tijdens de cursus is er veel gelegenheid je te oefenen in het channelen om een goede basis te verkrijgen.

Er wordt geoefend in het channelen van helende energie, gechanneld schrijven, tekenen en spreken.

Na de cursus kun je je verder verdiepen door middel van de 5 meditaties en channel oefeningen die je mee naar huis krijgt.

Lichtwezens, leren channelen