De Kracht van de Liefde


Georganiseerd door: Médard van Leeuwe
Datum: zaterdag 14 mei 2022
Tijd: 13:30 tot 15:30 uur
Prijs: € 10 per keer
Zaal: Balkonkamer II – 28m2 – 12-24 personen
Meer over de organisator  Mail de organisator

De Kracht van de Liefde

Deze bijeenkomst gaat over Liefde en hoe je kunt groeien in een open, eerlijk, kwetsbaar en sterk hart.

Liefde kent geen angst en doet voordat je het weet je hart ontwaken. Soms begint ze groot, soms heel klein, je bent eruit geboren en het is het laatste wat je zult zijn. Daily Poetry

Het lichaam, de geest en zelfs de ziel is een verblijfplaats en uitdrukking van liefde maar niet de liefde zelf. Liefde bestaat overal om je heen en doordringt de gehele schepping. Zij is de essentie van het bestaan en in haar aard past zij niet in de koffers van het denken. Ware liefde gaat voorbij aan de mensen van wie je houdt. Wanneer je dit diep begrijpt dan nemen de verwachtingen die je van anderen hebt af en besef je dat het bestaan zelf jou liefheeft. Jij bent de “Geliefde”. Wanneer je bent en voelt, dan hoef je je niet langer teleurgesteld of afgewezen te voelen wanneer een partner of vriend(in) niet op de manier van je houdt zoals je dat zou willen. Je liefde is van jezelf, je geluk is van jezelf. Jij bent zelf verantwoordelijk voor hoe jij je voelt en je hebt niet langer anderen nodig om je van liefde en geluk te voorzien. (Rumi)

Deze bijeenkomst vertelt en laat je ervaren hoe je deze staat van Zijn kunt bereiken en dat je de “Geliefde” bent. De lezing vertelt hoe je de eigen mogelijkheden aanboort en vrijzet. Het is niet moeilijk en het is je geboorterecht. Je bent niet langer het verhaal, maar de verhalenverteller. Wanneer je de levensloop afstemt op je eigen mogelijkheden dan creëer je individueel een platform waarop je samen met anderen, de wereldwijde transitie die aan de gang is en die nodig is, plaats kan laten vinden.

De belangrijkste problemen kunnen niet worden opgelost binnen het kader waarin zij zijn gecreëerd. Albert Einstein

De oplossing voor de huidige wereldwijde uitdagingen worden niet gebracht door nieuw te ontwikkelen technologie. Nee!! Alle middelen, kennis, geld en technologie om de grote uitdagingen van deze tijd aan te gaan en op te lossen zijn al lang voorhanden, maar tot nu toe is de mens niet bereid (geweest) te veranderen. Wat nodig is, is dat de mens in gevoelsverbinding komt met de bron en zich de eenheid die ten grondslag ligt aan de gehele schepping, gaat zien en gaat ervaren. De waarneming zal zich dan verfijnen, het hart zal richting geven en het hoofd sturing. Het handelen en manifesteren zal dan in afstemming zijn met de bron, dienstbaar zijn aan het geheel en duurzaam zijn.

De bijeenkomst wordt verzorgd door Medard van Leeuwe. Hij is arts, energetisch heler en ingewijd in de traditie van de Inca en Bhakti Ayurveda. Hij heeft zijn leven gewijd aan groei in liefde en bewustzijn. www.medard.life

Opgeven per email: avanivanleeuwe@gmail.com of telefoon 0636227476. Kosten €10 pp.