Engelenworkshop


Georganiseerd door: Annecha Haans - HeartLight Healing
Datum: zondag 19 januari 2020
Tijd: 09:30 tot 12:30 uur
Prijs: € 37 / 45 per keer
Zaal: Expressiezaal – 36m2 – 14-35 personen
Meer over de organisator  Mail de organisator

De ontmoeting met je persoonlijke engel is als het weerzien van een oude vriend. In jaren niet gezien, maar zo vertrouwd. Je engel is je raadgever, maatje en je leraar. Contact met je engel laat je spiritueel verder groeien en brengt je dichter bij je bestemming.

In de workshop maak je via meditaties en oefeningen een zo helder mogelijk contact met je engel. Ook maak je kennis met aartsengelen die je helpen op je levenspad.
Dit keer is het thema healing.

Je werkt intensief met jouw persoonlijke engel, aartsengelen en de Heilige Engelen van Licht van de Board of Angels.

Spirituele, emotionele en mentale blokkades worden verwijderd via de Board of Angels.  Ik geef je symbolen in je chakrasysteem die jij op dit moment nodig hebt en die je in de juiste richting brengen.

Jouw energiesysteem wordt intens gereinigd door Metatron. Je leert healing te geven samen met Raphaël. Ook deel je jouw verlangens met de engelen die jou helpen je wensen te manifesteren.

Tijd: 9.30-12.30 uur

Kosten: € 45, incl. overzicht engelen, thee en koek (€ 37 als je eerder op een engelenworkshop van HeartLight Healing was)

 

Meld je op tijd aan, er zijn maar 14 plaatsen.

Vermeld in je mail je huisadres voor de factuur.

Zodra het bedrag is ontvangen is je reservering definitief.

Mail mij: annechaheartlight@gmail.com

Meer informatie lees je hier: https://www.heartlighthealing.nl/engelenworkshop/

 

Versie 2

Over Annecha Haans Ik ben healer en docent Universal White Time Healing en Board of Knowledge. Engelen zijn mijn helpers, in mijn werk en daarbuiten. Ik wil je laten ervaren hoe je direct kunt communiceren met engelen. Het contact is hartverwarmend, helend en altijd verrassend. Het gaat je veel innerlijke kracht en plezier geven!

Liefs van Annecha