Essential Somatics Fundamental Immersion Course (English spoken)


Georganiseerd door: Martha Peterson
Datum: zondag 8 maart 2020
Tijd: 09:00 tot 17:00 uur
Prijs: € 400 per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

Als je alles al hebt geprobeerd om de lange termijn van rugpijn, nekpijn, schouderpijn of pijn in de heupen af te komen voor, en niets heeft tot nu toe het resultaat gegeven waarop je hoopte, dan is dit de cursus voor jou. Om pijn in spieren, stijfheid en een gevoel van ‘oud worden’ tegen te gaan, moeten we beginnen bij de hersenen.  Trauma, stress en compensaties in houding,  veranderen de wijze waarop onze hersenen ons aanvoelen en bewegen, en hoe we onszelf ervaren, zowel fysiek  als emotioneel.

Unknown-1

Clinical Somatics leert jou om de bewegingen van je lijf te herstellen zodat vloeiend, moeiteloos en met plezier bewegen (weer) mogelijk wordt. Het leert jou dit zelf te kunnen, zonder de hulp van een ander,  op elke gewenste plaats en tijd, wanneer jij daar behoefte aan hebt.
Doe mee en leer hoe je meer aanwezig en op je gemak kunt zijn in jouw lichaam en geest.

Deze cursus vormt een uitgebreide introductie tot de basisprincipes van Clinical Somatics: de wetenschap, filosofie, de technieken en de Somatic Bewegingen. De cursus is open voor iedereen die interesse heeft in, of op zoek is naar een dieper begrip van Clinical Somatics voor hun eigen ontdekkingstocht en leerproces. Het is niet nodig om ervaring met of kennis van deze manier van werken te hebben. De cursus is ook geschikt voor mensen die werken met beweging of lichaamswerk; fysiotherapeuten, masseurs, en iedereen die de principes van Somatics wil integreren in hun persoonlijke trainingsroutine – of in hun leven.

De cursus wordt gegeven in het Engels. De trainer spreekt wel wat Nederlands, en er zal een Nederlandse assistent aanwezig.

Unknown

Contact
info@essentialsomatics.com voor vragen over betaling en inschrijving. Voor overige vragen: tvanderhoogte@gmail.com

Kosten
400 euro, of 350 bij inschrijving vóór 2 februari 2020.