Guayusa Droom Thee Ceremonie – Itzhak Beery


Georganiseerd door: Rishis
Datum: vrijdag 10 mei 2019
Tijd: 17:30 tot 22:00 uur
Prijs: € 75 per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

rishis


Guayusa Droom Thee Ceremonie
Itzhak Beery

Doe mee met deze krachtige traditionele sjamanistische visionaire avond. Je reist naar de dimensies van Dreamtime en veranderde staten. Een vision quest die je innerlijke krijger, je gevoel voor ruimte, tijd en richting uitdaagt, terwijl je het mysterie betreedt. We zullen de Guayusa-geest eren – “The Night Watchman” – met zingen, liederen en muziek. Als we in diepe duisternis diepe meditatieve stilte ingaan om onze spirituele gidsen en andere geesten te ontmoeten en ermee te communiceren, om ons in staat te stellen nieuwe visies en gewaarzijn in ons leven te brengen.


Itzhak Beery
(New York), geboren in Israel, werd geïnitieerd bij de familietraditie van een Quechuan Yachak uit Ecuador. Hij studeerde met Ipupiara, een Braziliaanse ‘elder’ en met Cleicha, een Peruaanse curandera (highly spiritual member of a community). Itzhak is eveneens geinitieerd door Shoré, een Shaman uit de Amazone.

Vanaf 1994 studeerde hij het het pad van de shaman en healing met inheemse shamans uit ondermeer Hawaii, Ecuador, Peru, Groenland, en Amerika. Hij is een van de oprichters van de New York Shamanic Circle, onderdeel van de Society for Shamanic Practitioners, en oprichter van een van de belangrijkste kennisplatforms over shamanisme www.shamanportal.org. Itzhak heeft een eigen healing praktijk in New York City en geeft cursussen en workshops aan het leidende spirituele instituut in New York, het Open Centre.


Facts
Vrijdag 10 mei 2019 17:30-22:00
de Roos grote zolder Amsterdam
€ 60 early Bird tot 5 april
€ 75 na 5 april

Boek direct (<< link >>) of mail saskia@rishis.nl