Helende samenzang


Georganiseerd door: Anja Timmermans | Mantra zingen
Datum: zondag 19 januari 2020
Tijd: 10:25 tot 12:30 uur
Prijs: € 12,50 per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

 

van mantra’s, klankgebeden en krachtliederen

 

 

Samen zingen is weerstandverhogend, stressverminderend en zelfs pijnstillend maar vooral gewoon fijn! Het zingen in een groep schept een ontspannen verbondenheid en eenheid. Goed voor de ziel! Verwarmend voor het hart.

De term mantra komt uit het Sanskriet. ‘Man’ staat voor denken en ‘tra’ voor bevrijden: mantra’s zingen is jezelf bevrijden van denken. Omdat alle teksten vreugde of wijsheid bevatten, wordt je gevoed met die energie.

We resoneren op het veld van eenheid.

Zingen is helend voor onszelf maar daarnaast kunnen we onze intentie ook richten op heling voor de wezens die heling behoeven.

De liedjes komen uit alle windstreken, religies en culturen. Sommige zijn verstild en maken ons ontvankelijk voor diepere gevoelslagen, andere uitbundig en wekken vreugde en kracht zodat we er weer tegen kunnen.

 

Na sommige mantra’s zullen we even stil zijn om de klanken op ons in te laten werken. De intieme stilte na de klank geeft een gevoel van innerlijke rust, vrede en geborgenheid.

 

Begeleiding: Anja Timmermans

UnknownAnja begeleidt zichzelf op gitaar en soms deframedrum.Ze heeft een klassieke zangscholing maar haar passie ligt bij het Taoistisch zingen, zingen vanuit totale ontspanning, zo moeiteloos mogelijk. Anja is van oorsprong mindfulnesstrainer/yogadocente.

 

Info: 020 – 6178199 / 06 44079906 harpklanken@outlook.com