Inloopconsult Iriscopie


Georganiseerd door: Praktijk Oud-Zuid | Natasja Paskas
Datum: dinsdag 27 oktober 2020
Tijd: 14:00 tot 17:00 uur
Prijs: € 25 per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

natasja


Wat is iriscopie?

De iris-diagnose is een bijzondere methode om in jou zowel de lichamelijke als de psychische gezondheid waar te nemen. Jouw algehele welzijn met daarin je kwetsbaarheden en krachten, kunnen uit de iris gelezen worden. Je bent altijd meer dan je eigen lichaam, je bent ook jouw individuele karakter. Iris-diagnose is uitermate behulpzaam voor zelfontdekking en zelfontwikkeling. Dit is de meest belangrijke reden voor het toepassen van iriscopie.


Hoe werkt het?

Bij de iris-diagnose gaan we ervan uit dat, via een zenuw, de nervus vagus, alle organen in de iris worden weergegeven. De prikkels van deze organen worden naar de hersenen geleid. Daar vandaan worden deze doorgestuurd naar de ogen. Als iriscopist zoek ik naar de achtergronden van het ontstaan van aandoeningen en waar klachten mee te maken kunnen hebben. Tevens kan er, door de aanleg die zichtbaar is in de ogen, gekeken worden waar eventuele aandachtsgebieden liggen. Hierdoor kan je preventief werken aan je gezondheid.


iriscopie


lnloopconsult

Niet alleen vingerafdrukken zijn uniek, maar de irissen in jouw ogen zijn dit ook! Tijdens het inloopconsult leer je waar de aandachtspunten voor je gezondheid liggen. Iriscopist Natasja Paskas geeft tevens advies waardoor je met die aandachtspunten aan de slag kunt.

Wanneer: om de week op dinsdag van 14.00 tot 17 .00 uur
Waar: de Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam
Kosten: 25,- euro

Wil je zeker zijn van een consult, maak dan een afspraak via info@praktijkoudzuid.nl


Wat wordt er vergoed?

Een uitgebreid consult in de praktijk wordt vergoed als je aanvullend verzekerd bent en gaat niet ten koste van je eigen risico. Je kunt dit navragen bij je zorgverzekeraar. Homeopathische middelen en de Esteck-scan zijn inbegrepen bij het consult. Orthomoleculaire middelen en laboratorium­onderzoeken worden niet vergoed door de zorgverzekeraar, maar zijn voor eigen rekening .