Inloopconsult Lomi Lomi Stoelmassages


Georganiseerd door: Sharon Geernaert
Datum: dinsdag 17 december 2019
Tijd: 14:00 tot 17:00 uur
Prijs: € 20 per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

Stoelmassages met een Lomi Touch

Stoelmassages kunnen je al in een korte sessie in een staat van ontspanning brengen, waarbij je bewuster in je lichaam wordt, meer je in je natuurlijke staat van zijn komt en je energie een boost krijgt. Even een reset van je systeem.

In de stoelmassages wordt de Lomi Lomi met Sharon’s touch verwerkt in de strijkingen en de intuïtieve aanraking. Het is mogelijk om op de kleding gemasseerd te worden, maar ook op de huid met olie. Hier is het mogelijke de langere vloeiende strijkingen te ervaren die de Lomi zo kenmerken. Lomi Lomi wordt ook wel de “Loving Touch” massage genoemd en is een deel van een groter geheel van ritueel, cultuur en levensfilsofie. Door het ultiem ontspannen van het fysieke lichaam, werkt de aanraking door op het energetische-, mentale- en spirituele lichaam.

Wie is Sharon?

Naast een achtergrond in fashion en dans, heeft het pad naar het bewustzijn voor Sharon altijd een significante rol gespeeld. Deze rol werd steeds duidelijker na veel self enquiry en met behulp van teachings van anderen. Inmiddels facilitator in Conscious Dance, Ceremonie Rituelen Vrouwencirkels, Lomi Lomi Massages en 1-op-1 Lomi Lomi Healing Sessies. Het geven van intuïtieve healing massage is begonnen met het bestuderen van de eeuwenoude Hawaiiaanse healing art Lomi Lomi. Tijdens een reis rond de wereld is deze massagevorm begonnen op de Hawaiiaanse eilanden, dit met het re-connecten met het land, de cultuur, de Aloha spirit en eigen helende krachten welke zich openbaarden in Lomi Lomi. Naast Lomi Lomi Massages is Sharon ook een all-round masseur met als signature een ontspannende en helende aanraking.

Met een warme Aloha!