Inloopconsult Tarot


Georganiseerd door: Felice Derkinderen
Datum: woensdag 2 november 2022
Tijd: 14:00 tot 17:00 uur
Prijs: € 20 per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

Tarot consult

De Tarot is een eeuwenoud systeem van archetypen in de vorm van achtenzeventig kaarten dat je kunt gebruiken om meer inzicht te krijgen in jezelf of in een situatie waarin je je bevindt.

De afbeeldingen op de kaarten werken als spiegel en katalysator om innerlijke processen zichtbaar te maken en meer inzicht te krijgen in je eigen, vaak ingewikkelde levenspatronen. Daardoor kun je jezelf, je relatie tot je partner, kinderen of anderen beter leren begrijpen en verder komen in persoonlijke ontwikkeling, zelfinzicht en zingeving.

Lifecoach Felice Derkinderen houdt inloopspreekuren bij de Roos met korte walk-in consulten van 20 minuten. Een unieke kans om kennis te maken met de Tarot. Hierin kun je bijvoorbeeld kijken naar je huidige proces in relatie of werk, je persoonlijke thema ontdekken voor dit jaar of ingaan op een eigen vraag. De inloopspreekuren vinden één keer in de twee weken plaats op woensdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur. Bij interesse kun je je bij binnenkomst aanmelden bij de receptie. Er dient contant te worden afgerekend.

Kijk voor meer informatie over Felice Derkinderen en haar werkwijze op de website van ESSENCE >> coaching en ontwikkeling: www.essencecoaching.nl.