Inloopconsult Tarot


Georganiseerd door: Felice Derkinderen | Tarot
Datum: woensdag 28 juli 2021
Tijd: 14:00 tot 17:00 uur
Prijs: € 20 per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

Tarot consult

De Tarot is een eeuwenoud systeem van archetypen in de vorm van achtenzeventig kaarten dat we kunnen gebruiken om meer inzicht te krijgen in onszelf of in een situatie waarin we ons bevinden.

De symbolen op Tarotkaarten werken als een spiegel en katalysator om innerlijke processen helder te maken en zo een (hoger) inzicht te ontwikkelen in onze eigen, vaak ingewikkelde levenspatronen. Hierdoor kunnen we onszelf, onze relatie tot onze partner, kinderen of anderen beter leren begrijpen en zo een stap verder komen in persoonlijke ontwikkeling, zelfinzicht en zingeving.

Een Tarotconsult biedt een unieke kans om kennis te maken met de Tarot, hierbij kunt u bijvoorbeeld kijken naar uw huidige proces in relatie of werk, uw persoonlijke thema ontdekken voor dit jaar of ingaan op een eigen vraag. Lifecoach Felice Derkinderen houdt om de week een inloopspreekuur bij de Roos voor een korte kennismaking met de Tarot van 20 minuten. Deze vinden plaats op woensdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur. Bij interesse hiervoor kunt u zich aanmelden bij de receptie.

Kijk voor meer informatie op de website van ESSENCE >> coaching: www.essencecoaching.nl.