Inloopconsult: Wacht Even Stoelmassage


Georganiseerd door: Marielle Klaassen
Datum: woensdag 5 mei 2021
Tijd: 14:00 tot 17:00 uur
Prijs: € 20 per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

Marielle Klaassen inhandenwit-txt-32
Een Wacht Even-stoelmassage geeft je in korte tijd een diepgaande ervaring.
Het is een effectieve manier om meer energie, concentratie en creativiteit in jezelf te openen. Alleen al de ervaring van even stil zitten in de massagestoel – midden op de dag-, geeft je toegang tot een “Wacht-even” moment.

Wacht Even staat voor het ervaren en verdiepen van de verbinding die altijd in jou aanwezig is. Aanraking geeft je de mogelijkheid om jezelf over te geven aan deze verbinding. Je komt dichterbij hoe je je echt voelt en je ontdekt hoe je met spanning en ontspanning omgaat. Zo kan je ook ná de stoelmassage gemakkelijker diepe ontspanning integreren in je leven.

Mijn manier van aanraken is met krachtige eenvoud en aandacht. Ik stem mijn aanraking af op jouw lichaam, energie en wensen. Ik masseer je rug, nek en hoofd. Maar ook armen, handen, benen en voeten kan ik aanraken terwijl je op de stoel zit.

Stoelmassage is bij uitstek geschikt voor mensen met rug, en nekklachten en andere spanning-klachten. De combinatie van effecten van aanraking en jouw bewustwording zullen de klachten verminderen.


marielle-klaassenMariëlle Klaassen is naast stoelmasseur ook holistisch massagetherapeut.
Tel: 0618554764

Ga voor meer informatie naar: www.wachteven.nu