Kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie


Georganiseerd door: Juliette Bonarius
Datum: zaterdag 12 september 2020
Tijd: 14:00 tot 17:00 uur
Prijs: € 15 per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

zijnsgeorienteerde-meditatie

Op 12 september 2020 geeft Juliette Bonarius een Kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie in De Roos Amsterdam van 14.00 -17.00 uur. Je bent van harte welkom om eraan deel te nemen, met of zonder ervaring in meditatie! De cursus zelf start op 14 september online en op 17 september voor groep 1 of 24 september voor groep 2 in De Roos.

Zijnsgeoriënteerde Meditatie omvat verschillende meditatievormen die in de loop van de afgelopen 30 jaar aan de school voor Zijnsoriëntatie zijn ontwikkeld: zittend, staand, bewegend, visualiserend. Het kenmerkende van Zijnsgeoriënteerde Meditatie is dat je je geest uit zijn ‘Zijnsvergetelheid’ thuisbrengt naar zijn thuisbasis, naar Zijn.

De cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie is een cursus van acht dagdelen. De cursus is zowel bestemd voor mensen die willen kennismaken met deze meditatievorm(en), als voor mensen die na eerdere kennismaking hun begrip en ervaring met deze meditatie willen verdiepen. In de cursus leer je de Zijnsgeoriënteerde Meditatie te beoefenen (ook thuis) en te begrijpen als toegang tot de stilte en rijkdom van Zijn. Je leert jezelf kennen in je wezenlijke aard: al vrij, heel en compleet. De Zijnsgeoriënteerde visie, die je inzicht geeft in de verschillende bewustzijnslagen van je geest, werkt bekrachtigend naar je beoefening.

In de kennismakingsworkshop krijg je een voorproefje van de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Daarnaast zal Juliette Bonarius vertellen over Zijnsoriëntatie als pad van verlichte levenskunst. Ervaring met meditatie of Zijnsoriëntatie is niet vereist.

Ben je nieuwsgierig naar wat het beoefenen van Zijnsgeoriënteerde meditatie voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor deze kennismakingsworkshop op 12 september 2020 via de website van Juliette Bonarius EENGELUKKIGMENS. Je bent van harte welkom!

https://eengelukkigmens.nl/
https://www.facebook.com/zijnsgeorienteerdemeditatie
https://www.zijnsgeorienteerde-meditatie.info/

juliette