Kies Liefde – Sla de bron in jezelf


Georganiseerd door: Médard van Leeuwe
Datum: dinsdag 25 januari 2022
Tijd: 19:30 tot 22:00 uur
Prijs: € 12 per keer
Zaal: Balkonkamer I – 23m2 – 10-20 personen
Meer over de organisator  Mail de organisator

Een reis door de schepping, de natuur, het lichaam, het persoonlijk-ik en de psyche naar het “Ware Zelf”.

De kwaliteit van het leven kan alleen veranderen wanneer jij vanbinnen verandert. Menszijn betekent dat je de natuurlijke wetten kun overstijgen en iets kunt laten gebeuren of ingang kan zetten dat groter is dan jezelf. Verbind je leven met iets dat groter is dan jezelf. Kies Liefde!

Deze lezing vertelt en laat je ervaren wat de liefde als kracht is en hoe je door steeds Liefde te kiezen de bron in jezelf slaat. Door Liefde te kiezen ga je de ziel en de kosmos herinneren en opent zich je bestemming. Je wordt heel en leeft vanuit je hart, hoofd en buik in gevoelsverbinding met de bron. Je groeit in bewustzijn en liefde. Dit werkt aanstekelijk en is besmettelijk. Het bestaan wordt grootser en mooier. De mens en de aarde heelt en wordt nieuw.

De nieuwste ontdekkingen binnen de natuurwetenschappen vertellen hoe het werkt, oude tradities vertellen hoe je het doet.

Médard van Leeuwe is arts, ingewijd in de westerse mystiek, de traditie van de Inca en Ayurveda Bhakti. Hij heeft zijn leven gewijd aan groei in Liefde en Bewustzijn en verschillende bewustzijnspaden bewandeld. Hij is geboren in 1954 en geeft trainingen waarin hij samen met anderen het volledig potentieel opent en het leven geniet.

Informatie
www.avani.life
tel 0636227476
avanivanleeuwe@gmail.com.