kinderyoga & tieneryoga


Georganiseerd door: De Kinderyogatuin | Sanne Bredt
Datum: maandag 4 november 2019
Tijd: 17:00 tot 20:30 uur
Prijs: € 149,50 per reeks

Meer over de organisator  Mail de organisator

Wens je je kind rust in lichaam & hoofd? Dat je kind handvatten krijgt aangereikt om zelf te kunnen ontspannen of juist extra energie te krijgen? Om bewust te zijn van de adem met alle voordelen van dien? Zodat je kind zich lekker voelt, zich kan concentreren, zich kan uiten, richting leert geven aan emoties? Dat je kind plezier heeft, met zichzelf en andere kinderen, zonder de noodzaak of behoefte om te presteren? Dan is het tijd voor yoga. En dat is het eigenlijk altijd :-).

Kinderyoga versterkt o.a. het zelfvertrouwen, positief denken, de concentratie, sociale vaardigheden en het lichaamsbewustzijn. Mindfullness helpt om opmerkzaam te zijn hoe je je voelt, wat je nodig hebt en of de gedachten die je hebt je helpen of juist belemmeren. Belangrijke en waardevolle elementen om als kind ‘ in je rugzak’ te hebben.

Een les bestaat uit een welkom, warming up, yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, spel (t/m 10 jaar), massage, ontspanning & creativiteit. Samen bewegen, spelen, lachen, stil zijn, creëren, ontspannen, verbinden.

De lessen worden gegeven door Sanne Bredt van de Kinderyogatuin op maandag:

17.00-18.00 uur 6-10 jaar 
18.15-19.15 uur 10-13 jaar 
19.30-20.30 uur 13-17 jaar 
 

Eerst een keer uitproberen? Dat kan!

* Een proefles is eenmalig mogelijk voor 7,50 euro.
* Indien plaats beschikbaar.

 

Wil je ontdekken hoe fijn het is om samen met je kind  yoga te doen? Een ouder & kind yoga workshop bij de Roos zit in de planning. Bij interesse kun je Sanne mailen.

Ook geeft de Kinderyogatuin prive les en organiseert ze kinderyogakampen in de zomer.

Aanmelden voor een workshop Ouder & Kindyoga kan via www.dekinderyogatuin.nl

Voor meer informatie, aanmelden, inspiratie of vragen: www.dekinderyogatuin.nl en www.facebook.com/deKinderyogatuin of mail sanne@dekinderyogatuin.nl .

Tot ziens bij de Kinderyogatuin!
Zen in de Kinderyogatuin De Kinderyogatuin - Krachtdieren Yoga Kinderyogatuin Zomerkamp Yogakamp\Driedubbele plank - Yoga Festival Terschelling - de Kinderyogatuin
Aanmelden voor een workshop Ouder & Kindyoga kan via www.dekinderyogatuin.nl . Yoga! Kinderyogatuin Zomerkamp Yogkamp