Kinderyoga & tieneryoga


Georganiseerd door: De Kinderyogatuin | Sanne Bredt
Datum: maandag 24 februari 2020
Tijd: 17:00 tot 20:30 uur
Prijs: € 172,50 per reeks
Zaal: Balkonkamer I – 23m2 – 10-20 personen
Meer over de organisator  Mail de organisator

Wens je je kind rust in lichaam & hoofd? Dat je kind handvatten krijgt aangereikt om zelf te kunnen ontspannen of juist extra energie te krijgen? Om bewust te zijn van de adem met alle voordelen van dien? Zodat je kind zich lekker voelt, zich kan concentreren, zich kan uiten, richting leert geven aan emoties? Dat je kind plezier heeft, met zichzelf en andere kinderen, zonder de noodzaak of behoefte om te presteren? Dan is het tijd voor yoga. En dat is het eigenlijk altijd :-).

Kinderyoga versterkt o.a. het zelfvertrouwen, positief denken, de concentratie, sociale vaardigheden en het lichaamsbewustzijn. Mindfulness helpt om opmerkzaam te zijn hoe je je voelt, wat je nodig hebt en of de gedachten die je hebt je helpen of juist belemmeren. Belangrijke en waardevolle elementen om als kind ‘ in je rugzak’ te hebben.

Een les bestaat uit een welkom, warming up, yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, spel (t/m 10 jaar), massage, ontspanning & creativiteit. Samen bewegen, spelen, lachen, stil zijn, creëren, ontspannen, verbinden.

De lessen worden gegeven door Sanne Bredt van de Kinderyogatuin op maandag:

  • 17.00 – 18.00 uur (6 tot 10 jaar)
  • 18.15 – 19.15 uur (10 tot 13 jaar)
  • 19.30 – 20.30 uur (13 tot 17 jaar)

De prijs is € 172,50 voor 15 lessen.

Eerst een keer uitproberen? Dat kan!

* Een proefles is eenmalig mogelijk voor 7,50 euro.
* Indien plaats beschikbaar.

Wil je ontdekken hoe fijn het is om samen met je kinderyoga te doen? Een ouder & kind yoga workshop bij de Roos zit in de planning. Bij interesse kun je Sanne mailen.

Ook geeft de Kinderyogatuin privé les en organiseert ze kinderyoga-kampen in de zomer.

Aanmelden voor een workshop Ouder & Kindyoga kan via www.dekinderyogatuin.nl

Voor meer informatie, aanmelden, inspiratie of vragen: www.dekinderyogatuin.nl en www.facebook.com/deKinderyogatuin of mail sanne@dekinderyogatuin.nl.

Tot ziens bij de Kinderyogatuin!
Zen in de Kinderyogatuin De Kinderyogatuin - Krachtdieren Yoga Kinderyogatuin Zomerkamp YogakampDriedubbele plank - Yoga Festival Terschelling - de Kinderyogatuin
Aanmelden voor een workshop Ouder & Kindyoga kan via www.dekinderyogatuin.nl . Yoga! Kinderyogatuin Zomerkamp Yogkamp