Morrnah Simeona’s Ho’oponopono trilogie deel 1 – de basis


Georganiseerd door: Ho’oponopono - Gerda van der Linden
Datum: zaterdag 26 september 2020
Tijd: 10:00 tot 27 sep 2020 17:00 uur
Prijs: € 275 per keer
Zaal: PC Hooftzaal – 85m2 – 30-90 personen
Meer over de organisator  Mail de organisator

Als we kunnen accepteren dat we de optelsom zijn van al onze eerdere gedachten, woorden en daden en dat ons huidige leven gekleurd of overschaduwd wordt door herinneringen, dan kunnen we begrijpen dat een proces van het corrigeren van negatieve herinneringen ons eigen leven en dat van onze familie en de samenleving kan veranderen.” Morrnah Nalamaku Simeona  Kahuna Lapa’au (Hawaiiaanse genezeres) 1913-1992.

Ho’oponopono is een Hawaiiaanse methode voor het rechtzetten van fouten, vergissingen, misverstanden. Morrnah Simeona integreerde in haar Ho’oponopono de kennis van de 3 bewustzijnsniveaus, de innerlijke drie-eenheid.

U leert waar problemen vandaan komen, waarom deze zich steeds weer aandienen en hoe dit door Ho’oponopono eenvoudig is op te lossen. Na voltooiing van het weekend seminar kunt u zelfstandig Morrrnah’s Ho’oponopono toepassen wat resulteert in een vredig en harmonieus leven met u zelf, uw familie en collega’s.

Nadat u deel 1 goed hebt geïntegreerd in uw dagelijks leven kunt u in deel 2 leren hoe de ziel te herstellen, waarna u in deel 3 kunt leren hoe met Ho’oponopono het stervensproces op harmonieuze wijze kan plaatsvinden.

De lessen worden gegeven door Ke’Ola Gerda van der Linden die in 1989 en 1990 Morrnah Simeona’s Ho’oponopono seminars in Nederland organiseerde. Inmiddels geeft zij 25 jaar les in Morrnah’s Ho’oponopono methode in binnen- en buitenland.

Aanmelden en contact via deze link
Informatie over Ho’oponopono, Gerda van der Linden en Morrnah Simeona op de website van Aloha o ka I
Morrnah Simeona op Wikipedia
Ho’oponopono op Wikipedia

Voor deelnemers die de Hawaiiaanse vergevings- en genezingsmethode Morrnah Simeona’s Ho’oponopono hebben geleerd, is er op zondag  25 oktober 2020 een gratis feestelijk evaluatie bijeenkomst in de Filosofenkamer van de Roos. De bijeenkomst biedt de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.