The mountain – The journey of abundance


Georganiseerd door: Laurens Trimpe
Datum: dinsdag 21 september 2021
Tijd: 20:30 tot 21:30 uur
Prijs: € 20 per keer
Zaal: Blauwe kamer – 30m2 – 14-24 personen – Wifi
Meer over de organisator  Mail de organisator

Maak jouw dromen waar door geleide meditatie

Wil jij je doelen bereiken door ze tot in de fijnste detail te visualiseren? Sluit je dan aan bij onze aankomende meditatie:

The Mountain – the journey of abundance

op 21 september, van 20:30 tot 21:30

De Roos in Amsterdam

classheader3

Ervaar de Dreamboarders methode. 
Dreamboarders is de nieuwe meditatiemethode, waarmee je jouw innerlijke zintuigen gebruikt om jezelf volledig onder te dompelen in een visioen van jouw toekomstige zelf. Je gebruikt je verbeeldingskracht, je innerlijke stem en je tast-, smaak- en geur sensaties om een inspirerende beleving te creëren’; Een levensechte visualisatie waarin jouw dromen zich als vanzelfsprekend manifesteren. Je zult ervaren hoe de intensiteit van deze meditatie jou precies de helderheid, motivatie en energie geeft om jouw doelen te bereiken.

Over deze meditatie 

Op 21 september organiseren we onze eerste meditatiesessie: The mountain.  Het is de eerste meditatie, in de ‘Journey of abundance’ een serie van 12 meditaties die zijn ontworpen om jou te helpen om meer overvloed in je leven te creëren.

De bergmeditatie duurt 60 minuten en leidt je naar de top van de berg, waar je innerlijke helderheid, overzicht en een diepe verbinding met je onderbewustzijn zult ervaren. Tijdens de meditatie stem je af op de diepere lagen van je bewustzijn en laat je jouw onderbewuste de verborgen paden onthullen die je naar overvloed zullen leiden.

Meedoen aan deze unieke meditatie?

Stuur een e-mail naar laurens@dreamboarders.com

of bel 06-22510081