MSC, Mindful Zelfcompassie training


Georganiseerd door: Kristiaan bij de Vaate
Datum: donderdag 16 januari 2020
Tijd: 19:00 tot 21:30 uur
Prijs: € 275 per reeks

Meer over de organisator  Mail de organisator

Zelfcompassie is simpelweg even vriendelijk voor onszelf zijn, als we voor anderen zijn.

-Chris Germer-

Vaak zijn we een stuk harder voor onszelf dan we voor een goede vriend(in) zijn en we vergeten onszelf vaak wanneer we voor anderen zorgen. Met emotionele uitputting, somberheid of stress tot gevolg. Maar zouden we niet meer gemak en ontspanning ervaren wanneer we ook goed voor onszelf zorgen?

mf-zc

Gelukkig kun je vriendelijkheid en compassie jegens jezelf trainen! Tijdens een Mindful Zelf-Compassie training leer je in 9 weken verschillende manieren om jezelf vanuit vriendelijkheid i.p.v. zelfkritiek te motiveren, beter voor jezelf te zorgen, ook in relaties met anderen, en zelfcompassievol om te gaan met moeilijke emoties.

De Zelfcompassie training is een training van 9 sessies van 2,5 uur.

De training maakt gebruik van:

  • (geleide) meditaties
  • toegepaste oefeningen
  • contemplaties
  • groepsdiscussie
  • huiswerk opdrachten

Voorbeelden van thema’s van sessies: Je compassievolle stem ontdekken, Liefdevolle vriendelijkheid, Omgaan met moeilijke emoties, Uitdagende relaties, Je leven omarmen.

De 7de bijeenkomst is een stiltesessie, die helpt je beoefening van vriendelijkheid naar jezelf te verdiepen.

 

Trainers: Kristiaan bij de Vaate en Miranda van Schadewijk.

KristiaanKristiaan is psycholoog, mindfulness & zelfcompassietrainer en coach, hij verzorgt al jaren de MBSR mindfulnesstraining via het USC-Amsterdam, het Centrum voor Mindfulness en Skils. Naast zijn werkzaamheden als mindfulness trainer coacht hij mensen met stressklachten en burn-out. Zijn eerste ervaring met mindfulness & compassie meditaties deed hij zo’n 20 jaar geleden op in India & Nepal.

 

Miranda

 

Miranda is mindfulness & zelfcompassietrainer. Sinds 2007 gaat ze regelmatig naar mindfulness verdiepingsweken en retraites en in 2012 is ze afgestudeerd met een Master Culturele Antropologie waarvoor ze onderzoek heeft gedaan naar het leven in mindfulness van de echte experts: Boeddhistische monniken in Plum Village. Verder werkt ze als programma-assistent bij het Centrum voor Mindfulness.

 

Investering:

€ 275,- voor:

  • 9 sessies van 2½ uur
  • Intakegesprek
  • audiobestanden
  • Werkboek

 

Aanmelden https://forms.gle/5p3WDZPGQmBiV5dX8 of mail Miranda of Kristiaan

 

Contact

miranda.vschad@gmail.com

kristiaan@kbdv.nl

www.kbdv.nl/mindful-zelfcompassie ,