Reïncarnatie en astrologie


Georganiseerd door: The Theosophical Society Point Loma - Loge Amsterdam
Datum: vrijdag 22 november 2019
Tijd: 19:30 tot 21:45 uur
Prijs: € per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

Lezing van The Theosophical Society Point Loma – Loge Amsterdam over ‘Reïncarnatie en astrologie’.

Reïncarnatie en astrologie zijn, naast astronomie, bekende begrippen in de westerse wereld. Minder bekend is dat alles in de kosmos leeft en cyclisch perioden van activiteit en rust kent. Dat geldt voor een atoom, mens, planeet, zon etc.

Alle wezens hebben een bepaald gewoontepatroon en een zekere invloedssfeer. Vandaar dat de astronomie belangrijk is voor het duiden van astrologische invloeden. Maar staat ten gevolge van deze invloeden ons lot in de sterren geschreven, of doet onze vrije wil er wel degelijk toe?

Iedereen heeft wel eens gehoord over de tekens van de Zodiac en de planeten. Maar wat is de invloed van bijvoorbeeld de maan, naast die van eb en vloed? En meer algemeen: hoe kun je bepaalde cyclische invloeden in de natuur gaan herkennen, waardoor we ervaring kunnen opdoen in uiteenlopende situaties en daardoor een steeds universelere mens kunnen worden?

Kom alles te weten en bezoek de lezing ‘Reïncarnatie en astrologie’ op vrijdag 22 november 2019.

https://blavatskyhouse.org/nl/lezingen/thema-reincarnatie-en-astrologie/

De lezingen worden maandelijks gehouden in de Roos, P.C. Hooftstraat 183 in Amsterdam. Ze beginnen om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de lezing eindigt om circa 21.45 uur. De toegang is vrij en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Meer informatie vindt u op onze website: www.blavatskyhouse.org of bel 06 24837146 / 06 38985398. De lezingen zijn ook via de Audio-Video-service verkrijgbaar. U kunt ze bestellen via de website of in de zaal.