Ronde tafel Handlezen


Georganiseerd door: Dominique Van den Brink
Datum: maandag 29 mei 2017
Tijd: 13:00 tot 18 dec 2017 14:00 uur
Prijs: € 10 per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

Leren over jezelf en je verbinden met anderen? Ronde tafel Handlezen in de Serre van de Roos door Jacquelien Weel van DeHandleiding.nl

Wil je leren over jezelf en je verbinden met anderen? Kom naar de Ronde tafel Handlezen in de Serre van de Roos

Ieder mens is anders, ieder heeft zijn unieke licht te stralen. Hoe jij die kan stralen staat in je handen. Jouw handen, lijnen, vingerafdrukken, vingers en nagels.  Ze vertellen over jouw talenten, wensen en mogelijkheden. En waar al die verschillende handen verbinding maken ontstaat een bundel van licht.

In de Ronde Tafel Handlezen laat ik jullie handen spreken. We kijken in jouw handen en in die van de anderen. Ik, Jacquelien Weel, ben handanalist en coach. Ik deel mijn kennis over kenmerkende handeigenschappen en samen ontdekken we wat jullie handen vertellen. Wat vast staat is dat er na de Ronde Tafel Handlezen genoeg uit te wisselen is met je tafelgenoten.

Wil jij je laten inspireren door je partner, je vrienden, je familie of collega’s? Schuif dan aan de grote tafel in de Serre van De Roos en beleef een uur waarop je jezelf en de mensen om je heen op een geheel nieuwe manier ontmoet.

Tijdstip: Laatste maandag van de  maand: 29 mei , 26  juni 2017 van 13.00-14.00u in de Serre van De Roos

Aanmelden voor de Ronde Tafel Handlezen bij Jacquelien Weel via  info@dehandleiding.nl

Kosten voor de Ronde Tafel Handlezen is €10,- pp.