Samenstil – met Esther Hamers – avond


Georganiseerd door: de Roos
Datum: woensdag 6 november 2019
Tijd: 19:15 tot 20:30 uur
Prijs: € gratis evenement

Meer over de organisator  Mail de organisator

Een moment waarin we samen een reis maken door het landschap van onze innerlijke beleving. Een reis naar de meest stille plek in onszelf. We starten met de geleide meditatie (ca. 30 minuten), en daarna volgt een stiltemeditatie. Iedere woensdag kun je in de stilteruimte van de Roos meedoen aan deze gratis geleide meditatie. Soms in de ochtend, soms in de avond. Let dus goed op de agenda :)

 

stilte-meditatie-Esther-Hamers

PROGRAMMA
Let op, we beginnen echt om half acht, wees alsjeblieft op tijd!

19:15 uur Inloop
19:30 uur Geleide meditatie
20:00 uur Stiltemeditatie
20:30 uur Einde

Na afloop drink je samen een kop thee of ga je direct ontspannen door naar je volgende bestemming…alles mag.

WIL JE MEEDOEN?
Je bent van harte welkom! Meld je bij aankomst eventjes aan bij de receptie. De meditaties vinden iedere week plaats in de stilteruimte en zijn helemaal gratis toegankelijk.

DOCENTEN:
De meditaties worden geleid door getrainde, ervaren docenten. Het is een wisselende groep, en iedere begeleider zal zijn eigen benadering hebben. Altijd centraal staat: #samenstil zijn.

DEZE WEEK: Esther Hamers
Esther HamersNa haar studie Klinische- en Gezondheidspsychologie kwam de school voor Zijnsoriëntatie op Esther haar pad. Aansluitend heeft zij de opleiding tot leraar/begeleider Zijnsoriëntatie gedaan. In 2015 startte ze haar Zijnspraktijk Geluksvogel. Met veel liefde en plezier leidt zij meditatiegroepen, geeft cursussen en begeleid ze mensen op hun levenspad door hen steeds te herinneren aan hun natuurlijke, vrije aard.

Meer over Esther: http://www.geluksvogel.nu/zijnsorientatie/esther-hamers/