Samenstil – met Mabel Houdtzagers – Ochtend


Georganiseerd door: de Roos
Datum: woensdag 11 december 2019
Tijd: 09:45 tot 11:00 uur
Prijs: € gratis evenement

Meer over de organisator  Mail de organisator

Een moment waarin we samen een reis maken door het landschap van onze innerlijke beleving. Een reis naar de meest stille plek in onszelf. We starten met de geleide meditatie (ca. 30 minuten), en daarna volgt een stiltemeditatie. Iedere woensdag kun je in de stilteruimte van de Roos meedoen aan deze gratis geleide meditatie. Soms in de ochtend, soms in de avond. Let dus goed op de agenda :)

stilte-meditatie-Mabel-Houdtzagers

PROGRAMMA
Let op, we beginnen echt om tien uur, wees alsjeblieft op tijd!

09:45 uur Inloop
10:00 uur Geleide meditatie
10:30 uur Stiltemeditatie
11:00 uur Einde

Na afloop drink je samen een kop thee of ga je direct ontspannen door naar je volgende bestemming…alles mag.

WIL JE MEEDOEN?
Je bent van harte welkom! Meld je bij aankomst eventjes aan bij de receptie. De meditaties vinden iedere week plaats in de stilteruimte en zijn helemaal gratis toegankelijk.

DOCENTEN:
De meditaties worden geleid door getrainde, ervaren docenten. Het is een wisselende groep, en iedere begeleider zal zijn eigen benadering hebben. Altijd centraal staat: #samenstil zijn.

DEZE WEEK: Mabel Houdtzagers
Mabel houdtzagersMabel is deskundige op het gebied van stressreductie, mentale coaching en orthomoleculair voedingsadvies. Haar achtergrond als hbo-docent, trainer, coach, theatermaker en dans- en theaterdocent heeft haar een grote bagage aan mogelijkheden gegeven als orthomoleculair gezondheids-en voedingsadviseur en mentale coach: luisteren, kijken, lichaamstaal lezen, verbeelding gebruiken, out of the box- denken, relativeren, kennis delen en advies geven.

Meer over Mabel - https://www.praktijkfides.nl/