Samenstil – met Marja Ruijterman – Ochtend


Georganiseerd door: de Roos
Datum: woensdag 13 november 2019
Tijd: 09:45 tot 11:00 uur
Prijs: € gratis evenement

Meer over de organisator  Mail de organisator

Een moment waarin we samen een reis maken door het landschap van onze innerlijke beleving. Een reis naar de meest stille plek in onszelf. We starten met de geleide meditatie (ca. 30 minuten), en daarna volgt een stiltemeditatie. Iedere woensdag kun je in de stilteruimte van de Roos meedoen aan deze gratis geleide meditatie. Soms in de ochtend, soms in de avond. Let dus goed op de agenda :)

stilte-meditatie-Marja-Ruijterman

PROGRAMMA
Let op, we beginnen echt om tien uur, wees alsjeblieft op tijd!

09:45 uur Inloop
10:00 uur Geleide meditatie
10:30 uur Stiltemeditatie
11:00 uur Einde

Na afloop drink je samen een kop thee of ga je direct ontspannen door naar je volgende bestemming…alles mag.

WIL JE MEEDOEN?
Je bent van harte welkom! Meld je bij aankomst eventjes aan bij de receptie. De meditaties vinden iedere week plaats in de stilteruimte en zijn helemaal gratis toegankelijk.

DOCENTEN:
De meditaties worden geleid door getrainde, ervaren docenten. Het is een wisselende groep, en iedere begeleider zal zijn eigen benadering hebben. Altijd centraal staat: #samenstil zijn.

DEZE WEEK: MARJA RUIJTERMAN
Sinds 1993 geeft Marja trainingen. Daarnaast is zij coach, spreekster en al weer enkele jaren schrijfster van vele columns. Deze zijn gebundeld en verschenen in het boek ‘Placebo’s en fluitende fietsen’ en onlangs in het boek ‘Niets meer te bewijzen’.

Wat zij zegt over mediteren: “meditatie is voor mij zo belangrijk geweest om tot rust te komen, mezelf te hervinden en het gevoel van ruimte en tijd te ervaren. Als ik rondren en het me realiseer ga ik stil zitten en voel ik ineens zeeën van tijd en de rust trekt door me heen. Dat kunnen we natuurlijk elk moment van de dag doen. Samen mediteren is ook heerlijk, dus kom!”

Meer over MARJA: www.marjaruijterman.nl