Samenstil – met Trix van Hest – avond


Georganiseerd door: de Roos
Datum: woensdag 4 december 2019
Tijd: 19:15 tot 20:30 uur
Prijs: € gratis evenement

Meer over de organisator  Mail de organisator

Een moment waarin we samen een reis maken door het landschap van onze innerlijke beleving. Een reis naar de meest stille plek in onszelf. We starten met de geleide meditatie (ca. 30 minuten), en daarna volgt een stiltemeditatie. Iedere woensdag kun je in de stilteruimte van de Roos meedoen aan deze gratis geleide meditatie. Soms in de ochtend, soms in de avond. Let dus goed op de agenda :)

stilte-meditatie-Trix-van-Hest

PROGRAMMA
Let op, we beginnen echt om half acht, wees alsjeblieft op tijd!

19:15 uur Inloop
19:30 uur Geleide meditatie
20:00 uur Stiltemeditatie
20:30 uur Einde

Na afloop drink je samen een kop thee of ga je direct ontspannen door naar je volgende bestemming…alles mag.

WIL JE MEEDOEN?
Je bent van harte welkom! Meld je bij aankomst eventjes aan bij de receptie. De meditaties vinden iedere week plaats in de stilteruimte en zijn helemaal gratis toegankelijk.

DOCENTEN:
De meditaties worden geleid door getrainde, ervaren docenten. Het is een wisselende groep, en iedere begeleider zal zijn eigen benadering hebben. Altijd centraal staat: #samenstil zijn.

DEZE WEEK: Trix van HestTrix van Hest
In 2011 koos Trix van Hest voor een 4-jarige yogadocentenopleiding bij Yoga Academie Nederland (YAN) in Amsterdam. Al deed ze dit in eerste instantie voor haar persoonlijke ontwikkeling, gaandeweg de opleiding bleek ze het lesgeven ontzettend leuk te vinden. Ze ontdekte dat yoga uit zoveel meer elementen bestaat dan alleen maar de houdingen. Dát wilde ze graag overbrengen op cursisten. Als freelance schrijfster schreef ze voor het Magazine Spiegelbeeld drie artikelen ‘Wat yoga werkelijk is’. Maar het liefste laat ze het haar deelnemers zelf ervaren.

Meer over Esther: https://carpenunc.nl/i-am/