Series of Lectures: the Human quest for Transformation


Georganiseerd door: Phoenix Dynamics
Datum: zaterdag 13 november 2021
Tijd: 14:00 tot 15:30 uur
Prijs: € 10 per keer
Zaal: PC Hooftzaal – 85m2 – 30-90 personen
Meer over de organisator  Mail de organisator

FB HUMAN QUEST OG 2019 11 ADAM.02

13 November – Self-knowledge

Layers of self: essence & personality

What is ‘self’? This lecture provides insights into different selves such as the original self, the natural self, the conditioned self and the chosen self.

Phoenix Dynamics is an esoteric school for personal and human development and self-knowledge is one of the ingredients to understand and to work with self.

Www.phoenixdynamics.nl

13 novemberZelfkennis

Gelaagdheid in zelf: de kern & persoonlijkheid

Wat is ‘zelf’? Deze lezing geeft inzicht in de verschillende lagen die onderdeel maken van ons zelf zoals het originele zelf, het natuurlijke zelf, het geconditioneerde zelf en het gekozen zelf. Phoenix Dynamics is een esoterische school voor persoonlijke en menselijke ontwikkeling en zelfkennis is een onderdeel om met jezelf te kunnen werken en jezelf te begrijpen.

 

Kom naar één van de Phoenix Dynamics lezingen en ontdek nieuwe werelden en wijsheden. Wij zijn een esoterische school voor persoonlijke ontwikkeling, in Nederland. In Amsterdam is een persoonlijke ontwikkelingsgroep van Phoenix Dynamics open voor nieuwe studenten.

Je bent van harte welkom om te ontdekken wat onze school voor jou kan betekenen. Neem contact met ons op of kom naar één of meer lezingen.

Www.phoenixdynamics.nl