Training Hartenwijsheid en Hartbewustzijn


Georganiseerd door: Laetitia Kingsford
Datum: maandag 9 maart 2020
Tijd: 19:00 tot 22:00 uur
Prijs: € 120 per reeks
Zaal: Balkonkamer I – 23m2 – 10-20 personen
Meer over de organisator  Mail de organisator

Training Hartenwijsheid & Hartbewustzijn

We leven in een tijd dat onze spirituele harten weer veel sterker verbonden worden met de stroom van wijsheid, liefde en licht van onze Goddelijke Bron en onze Hogere Zelven. Ooit was het heel normaal dat we alles overlegden met onze Bron. Daarna kwam er een tijdperk van duizenden jaren waarin we van deze uitwisseling grotendeels afgesloten zijn geweest. Zodoende konden we worden gemanipuleerd door “autoriteiten” die de wijsheid in pacht meenden te hebben.

Nu is het zaak dat wij onze harten-telefooncentrale zo gaan afstemmen dat we die gesprekken met onze Bron ook werkelijk kunnen voeren. Zodat er een samenwerking op gang komt zonder tussenpersonen. Dat is niet erg moeilijk, maar vergt wel een periode van oefening om te wennen aan de manier van denken van onze Hartenbron (hogere intelligentie, eenheidsbewustzijn, non-dualiteit, geen oordeel maar onvoorwaardelijke liefde voor alle leven overal). Pas wanneer we hieraan gewend zijn kunnen we ook werkelijk vertrouwen houden in deze aanhoudende stroom van wijsheid die in ons eigen hart te beluisteren is. Het resultaat is een leven van innerlijke vrijheid, inzicht en vrede, ongeacht de omstandigheden die zich in ons leven voordoen.

Ik nodig je van harte uit om deze innerlijke gesprekken te komen oefenenen in een training van vier zondagmiddagen in Amsterdam. In een groep van maximaal 16 personen. We doen lichtmeditaties om onze frequentie te verhogen naar de frequentie van onze hartenwijsheid. We maken onze hartruimte schoon. We stellen ons hart allerhande levensvragen en krijgen daarop een helder geformuleerd antwoord van het Hoger Zelf dat ons levenspad door en door begrijpt. Omdat we dit antwoord soms niet direct kunnen bevatten, schrijven we het op om het later nog eens te kunnen overwegen. Ook behandelen we de verschillende lagen en functies van ons hart. We oefenen met het beschermen van ons hart en ons auraveld in de drukte van alledag.

 

harten