Verander de boodschap van ziekte naar gezondheid Shen Medicine


Georganiseerd door: Peter Hudoba Dr.
Datum: vrijdag 16 augustus 2019
Tijd: 19:00 tot 21:00 uur
Prijs: € 17,50 per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

Nu voor het eerst in Nederland:

Waarom zijn sommige ziektes en chronische aandoeningen ‘ongeneeslijk’?
Waarom lijden sommige mensen levenslang aan mentale, emotionele en andere problemen?
Hoe ontwikkel je het vermogen om jezelf te genezen?

Vele mensen kampen in deze tijd met stress gerelateerde problemen. Een goede balans in het parasympatisch en sympathisch zenuwstelsel zijn van invloed op de gezondheid en welbevinden van de mens. Gelukkig wordt door onderzoek steeds meer bekend dat een gezonde lifestyle van groot belang is om je gezondheid en welzijn in balans te houden. Onderzoek laat zien dat meditatie stress verminderende psychologische en fysieke gezondheidsvoordelen kan hebben, zoals verlaging van de bloeddruk, angst, slapeloosheid en depressie.

Shen Medicine heeft niet alleen aandacht voor het fysieke en energetische aspect van geest en lichaam. Het gaat er bovenal van uit dat ziekte een negatieve boodschap is in je systeem. Hoe kun je deze boodschap omkeren naar een positieve boodschap of voorkomen dat er een negatieve boodschap ontstaat? Dr. Peter Hudoba introduceert een nieuwe manier om stress te reguleren en ziektes te voorkomen in zijn meest recente boek ‘Shen Medicine’. Hierin legt hij op zeer praktische en eenvoudige wijze uit wat Shen Medicine inhoudt en neemt hij ons mee naar een wereld waar genezing mogelijk is. Dit doet hij aan de hand van casestudies die werkelijk wetenschappelijk bewezen zijn.

In deze lezing worden de sleutels onthuld die jij kunt gebruiken jezelf en anderen te helen, op alle niveaus. Ontdek oude wijsheid, nieuwe inzichten en praktische technieken die de boodschap van ziekte kunnen omzetten in boodschappen van gezondheid en welzijn.

https://www.shenmedicine.ca/

Datum:         16 augustus 2019
Tijd:              19.00 – 21.00 uur
Locatie:         Stichting de Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam
Aanmelden: Marlous.debordes@drsha.com
Deelname:   € 17,50 / 12,50 (studenten)

Vertaling is mogelijk.
Na afloop van de lezing is er mogelijkheid tot het laten signeren van het Shen Medicine boek.